Mediafax informeaza: Basescu transmite condoleante familiei lui Victor Surdu
Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj de condoleante familiei lui Victor Surdu, in care mentioneaza ca a primit cu tristete vestea incetarii din viata a deputatului.
"Am primit cu adanca tristete vestea incetarii din viata a deputatului Victor Surdu. Gandurile mele se indreapta in aceste momente catre familia indurerata. Transmit sincere condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa-l odihneasca!", se arata in mesajul presedintelui, citat intr-un comunicat al Presedintiei.
Deputatul PSD Victor Surdu va fi inmormantat, sambata, in localitatea ilfoveana Ciorogarla, langa Bucuresti, conform dorintei sale, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX fratele sau Gabriel Surdu, care a adaugat ca vineri dimineata sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.
Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, la varsta de 63 de ani. El suferea de cancer la pancreas. Anul trecut, Victor Surdu a fost operat de pancreas la un spital din Italia.
Victor Surdu era casatorit cu Angela Similea. Surdu era nascut la 11 iulie 1947. De profesie inginer horticultor, a fost, intre 1989-1990, ministru al Agriculturii.