Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (8.84 secunde)
Steau reprezinta mai mult decat o afacere politica intredomnii Becali si Oprea. Steaua trebuie sa joace pe Ghencea. Cred ca daca comunismul a avut ceva bun in Romania a avut modul de a trata scoala si sportul.
De ce m-a amestecat Traian Basescu in raspunsul la o intrebare privind o afacere cu care n-am nici o legatura jurnalistica?
Atitudinea obisnuit badaraneasca a lui Traian Basescu aplicata lui Raed Arafat si obsesia de a face din orice o afacere pentru camarila sa au varsat paharul nemultumirilor romanilor, inghitite in sec in ultimii ani.
Antonescu cere excluderea Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca nominalizarea la sefia SIE este "o afacere"
In aceste conditii, Constantin Cojocaru a declarat:"Candidez pentru Bucuresti, pentru Partidul Poporului si pentru dreptul fiecarui roman la un capital productiv de 20.000 de euro cu care sa poata initia o afacere.
Atat de rara, incat, cu umorul lor binecunoscut, inalti oficiali ai statului Israel se mira ca nu s-au gandit ei la o asemenea afacere.
Sau macar sa isi deschida o parlita de afacere. L-ati auzit pe omu’ pomenind vreodata despre asta? Canci! De fapt...
"Scutul anti-racheta", sau cum naiba i-o zice, NU are legatura nici cu NATO, nici cu UE, ci este doar o afacere americano-romana, care sta ca o pioneza in cur atat UE, cat si NATO.
"Deci la proprietari se restituie totul, la cei care cumpara drepturi litigioase, ceea ce presupune pana la urma o afacere, o sa avem o impozitare de 85%", a spus Ponta.
Situatia de la Mechel, dincolo de faptul ca este o uriasa problema sociala, pe de alta parte insa absolut toata lumea stie foarte bine ca intr-o firma privata suta la suta in care toate obligatiile din contractul de privatizare s-au indeplinit, rolul Guvernului si al statului este foarte mic sau ca sa nu spun aproape deloc - nu avem dreptul sa dam ajutor de stat, nu avem dreptul sa facem altceva asupra unei societati private si pe de o parte sunt total solidar cu oamenii si trebuie sa gasim solutii de dezvoltare economica, de reinsertie economica si sociala a respectivilor oameni, dar nu as vrea sa cad in pacatul celor care toata ziua spun ca sunt de dreapta si dupa aceea cer Guvernului sa intre intr-o afacere privata care a dat faliment.
In toata aceasta afacere, veriga slaba este Antonescu. Si, implicit, PNL. Paranoia anti-basista ii impiedica pe liberali sa judece limpede.
Nu se intoarce in Franta Agentia prezinta cazul parizianului Just Benayache, care are o mica afacere cu gemuri in Romania, si afirma ca a venit aici pentru a descoperi "Far Estul".
Detasarea sa de Constitutie nu e o noutate, e la fel de evidenta si aici, cand "chestiunea succesiunii" e o afacere proprie, de cancelarie, si nu o decizie a electoratului.
Sa construiesti portavioane si nave de lupta, submarine, avioane si elicoptere ambarcate, sa instruiesti si sa platesti sute de mii de militari, nu e tocmai o afacere aducatoare de profit.
Pentru aceasta afacere, Basescu a folosit si angajatii Administratiei Prezidentiale, lucru ce ar putea fi dovedit drept trafic de influenta si abuz in serviciu.
Nu inchizi o afacere o luna de zile pentru diferente de casa de sub un euro, doar pentru a da exemple.
Vadim a pornit tot de la o afacere media (revista Romania Mare), fiind actorul principal al operatiunii. Dar Vadim, cat a fost el de zaltat si de papusat, avea un anume farmec, plus o anume cultura bazata pe o memorie elefantina.
Din toata aceasta afacere, pacientii sunt cei care au de suportat cel mai mult, deoarece in rezervele de spital, pe langa mirosul specific, lenjeriile nu sunt schimbate de un car de ani, cat despre lenjerii noi nici nu se mai pune problema.
Toti aceia care nu si-au constituit o afacere rentabila, bazata pe tehnologii moderne, mici consumatoare de energie, care sa respecte regulile europene de protejare a mediului si a celorlalte norme de protectia consumatorului, vor fi supuse esecului, chiar falimentului.
a€žDe cand au aparut aparatele digitale in Romania, eu si cei care au o afacere asemanatoare nu mai avem nici un profit.
google-analytics.com