AmosNews.ro : Constantin Cojocaru candideaza pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Poporului

La Congresul Extraordinar al Partidului Poporului, dedicat pregatirii pentru alegerile locale, presedintele Constantin Cojocaru a acceptat propunerea facuta de catre mai multi membri ai conducerii de a candida la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
In aceste conditii, Constantin Cojocaru a declarat:"Candidez pentru Bucuresti, pentru Partidul Poporului si pentru dreptul fiecarui roman la un capital productiv de 20.000 de euro cu care sa poata initia o afacere. Primaria Capitalei nu este o aventura, ci o responsabilitate uriasa, stiu din propria experienta: in perioada 1992-1996 am condus Departamentul Economic al Primariei Generale Bucuresti. Asadar, inteleg foarte bine acest oras, stiu unde trebuie actionat, cand si cu ce resurse. Bucurestenii nu au nevoie de vorbe, ci de realizari concrete. Sunt economist, ma bazez pe calcule si cifre, nu pe basme!"
Constantin Cojocaru este doctor in economie, initiatorul Legii Cojocaru (detalii pe variantacojocaru.ro), autorul a numeroase studii de specialitate, printre care si "Restructurarea economiei romanesti", program prin care preconiza formarea rapida a clasei de mijloc in Romania, prin improprietarirea cetatenilor cu capitalul national acumulat pana in 1989. Este casatorit, tatal a doi baieti.