Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (4.10 secunde)
Legalitatea pescuitului comercial in Dolj revine in actualitate dupa ce gestionarul de stat al fondului piscicol a recunoscut ca numai el are dreptul de a elibera permis pentru o astfel de activitate.
Craiovenii care se gandesc sa porneasca o afacere si doresc sa achizitioneze un spatiu comercial trebuie sa se inarmeze in primul rand cu multa rabdare, deoarece, ca si in cazul locuintelor, in piata, cererea de astfel de imobile depaseste oferta.
Desi deocamdata nu se poate face o cariera numai fiind degustator, aceasta specializare ii ajuta foarte mult mai ales ce cei care pornesc o afacere in domeniul productiei sau comercializarii vinului.
Partea mai sensibila in aceasta afacere este ca uneori lichidatorii nu incaseaza la timp onorariile de la fondul de lichidare, in cazul declansarii falimentului de institutiile statului.
O afacere cu dedicatie cunoscutilor si persoanelor "cu stare" (respectiv odraslelor acestora), dar fara profit. E bine ca, din cand in cand, mai vin prietenii in vizita...
Productia de biodiesel este o afacere care va umple buzunarele intreprinzatorilor. Vor primi pe langa subventiile de la UE si de la stat si bani multi de pe urma faptului ca biodieselul este mai ieftin decat orice alt combustibil.
De la 1 ianuarie 2007, romanii ar putea fi obligati sa cotizeze anual cu 20 de euro la bugetul companiilor de asigurari, ca sa-si incheie polita pentru locuinte.
O alta afacere cu profit garantat este vanzarea masinilor din import care au fost avariate grav. Acestea sunt aduse la preturi foarte mici, sunt reparate superficial si sunt vandute.
"Am intrat in aceasta afacere prin intermediul lui Leo de la Strehaia si a unui tigan numit Mitus, am oferit spaga peste 200 de milioane de lei directorului general al Oltchimului.
Valoarea TVA obtinuta la fiecare tranzactie a fost de aproximativ noua miliarde de lei, prejudiciul total fiind de 36 de miliarde de lei, suma compensata cu datoriile pe care firmele intrate in afacere le aveau la stat.
Deficitul de locuinte din Romania ii indreptateste pe multi din domeniul constructiilor sa estimeze o cifra de afacere in continua crestere.
Surse demne de incredere ne-au declarat ca preluarea Electrocentrale nu este o afacere care sa stirneasca interesul Combinatul, existind extrem de putine sanse ca furnizorul local de agent termic primar sa treaca in ograda Mittal Steel Galati.
Lasand la o parte agentiile imobiliare, care au dezvoltat o afacere din intermedierea de tranzactii, cele mai multe persoane fizice care vand locuinte o fac din diverse motive.
Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere.
Astfel, o noua afacere a prins contur in Constanta. Ideea de baza a acesteia o reprezinta asigurarea de servicii, inclusiv o locatie, pentru parintii care doresc sa ofere o aniversare de neuitat copiilor.
Pana acum, la deschiderea unei societati comerciale, acestia erau nevoiti sa aiba cel putin un angajat, altul decat asociatul unic, desi deseori firma respectiva era o mica afacere independenta, pe care respectivul intreprinzator putea sa o desfasoare singur.
Dupa cum scrie la carte, orice afacere incepe cu un plan de afaceri si continua la fel. Orice dezvoltare a unui business trebuie calculata in amanunt ca sa dea rezultate.
De fapt, am iesit in pierdere din aceasta afacere. Asta e problema cand lucrezi legal. Declaram in acte sumele reale din contractele jucatorilor - 20.000-30.000 de dolari.
Potrivit BERD, European Drinks are in vedere implementarea si mentinerea standardelor de guvernanta corporatista si transformarea grupului dintr-o afacere de familie intr-o corporatie de mari dimensiuni.
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza un program de creditare la nivelul intregii tari prin care studentii si somerii care vor sa inceapa o afacere sau sa o relanseze pe cea deja existenta, pot beneficia de credite cu dobanda avantajoasa.
google-analytics.com