Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (4.36 secunde)
Reamintim ca prin Programul Fermierul Ministerul Agriculturii pune la dispozitia agricultorilor aproximativ 7.000 de miliarde de lei, in acest an, pentru cofinantarea programului Sapard. Programul se adreseaza celor care vor sa inceapa o afacere in acest domeniu.
Dar orice afacere intr-o tara straina implica si probleme. In acest caz, olandezii au luat in calcul posibilitatea de a achizitiona pamant in Romania, facilitatile oferite de tara noastra, costul terenurilor, dar si sistemul fiscal.
De remarcat este si faptul ca in ultimii ani, datorita facilitatilor acordate tinerilor care isi deschid o afacere, segmentul intreprinzatorilor care au pana in 30 de ani este in crestere.
Fie ca dupa ce au lucrat ani de zile intr-o banca au decis sa plece, sa-si deschida o afacere pe cont propriu, fie s-au indreptat spre agentiile de recrutare din domeniu, ori pur si simplu au plecat catre alte banci", ne-a declarat reprezentanta unei unitati bancare constantene.
James Hubley a mai explicat ca pe masura ce operatorul de telefonie mobila isi va extinde serviciile 3G, RomTelecom va iesi din aceasta afacere, iar cei 21.000 de abonati nu vor mai avea acces la servicii de telecomunicatii.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
In aceste conditii, cei care vor sa-si dezvolte o afacere in agricultura trebuie sa stie ca platile se vor face prin aceasta noua institutie.
Case de credit in mediul rural Pentru ca taranii care vor sa-si dezvolte o afacere sa aiba acces mai usor la creditare, este necesara crearea unor case de credit in mediul rural, a mai spus Calin Popescu-Tariceanu.
Potrivit acestuia, BVB vrea sa accepte la tranzactionare chiar si societatile nou-infiintate in cadrul acestui sector si asta doar in baza unui plan solid de afacere.
Mai mult, el trebuie sa-si construiasca un buget pentru o perioada de timp relativ mare pentru o afacere, de 6 luni sau un an, ceea ce face ca gradul de risc sa fie ridicat, avand in vedere evolutia imprevizibila a economiei romanesti si a politicii fiscale.
Liderul sindicalistilor din cercetare ne-a spus ca la institute precum Master SA deja se pregateste deja transformarea intr-o afacere imobiliara.
In urmatorii cativa ani, problemele interne cu care s-a confruntat compania l-au determinat pe Steve Jobs sa-si inceapa alta afacere.
Dupa finalizarea cursului care va dura 9 luni, viitorii maseuri vor fi asistati pentru angajarea la diferite firme de profil, unitati balneare, cluburi sportive sau pentru a-si initia propria afacere in acest domeniu, a aratat Marinica.
Daca inainte de 1989 populatia manca fortata salamul ce continea, pe langa carne, si soia, in perioada Postului Mare, craiovenii consuma de bunavoie produsele din soia.
In timp ce statul negociaza pentru rascumpararea de la coreeni a pachetului majoritar de 51% din actiuni, uzina isi va mari in 2006 capacitatea de productie pentru motoare si cutii de viteze, o afacere de 150 de milioane de euro.
In ultima perioada, o noua afacere infloreste in Bihor si in judetele vecine cu Ungaria. Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
In Dolj nu prea se mai cresc pui in scopuri comerciale. "Nu sunt multi comercianti, deoarece e o afacere din care poti castiga doua luni pe an.
In 2005, Savin a mai reusit o afacere cu iz penal, care a intrat de aceasta data in vizorul DNA:
"Vamesii inchid ochii la 1-2 kilograme de aur pe care le gasesc la tine, dar sunt unii care au bagat in tara in perioada aceasta cu zecile de kilograme si aia chiar ca au facut afacere buna.
Auzeam aseara (luni seara - n.r.) ca lumea a inceput sa-si faca stocuri cumparand mai multe cartuse de tigari. Oricum, vanzarea tigarilor nu este cine stie ce afacere.
google-analytics.com