Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (6.52 secunde)
"Daca are dovezi ca sint parte in afacere sau e vorba de santaj, ii dau adresa PNA, sa duca acolo dovezile ", a afirmat Nastase.
Erau mai multi implicati in aceasta afacere si cred ca si acum se ocupa cu aceleasi manarii. Capii bandei de traficanti erau comandantul si secundul navei".
Dupa ce am aratat in editia de ieri a cotidianului nostru modul in care directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a pus la cale unul dintre cele mai mari tunuri din istoria postdecembrista a platformei portuare, continuam sa va prezentam in numarul de astazi al ziarului "Replica” o alta afacere controversata facuta pe spinarea APC-ului, de care este responsabil tot Moldoveanu.
Din partea firmelor vin comenzi pentru aranjamente florale deosebite, aranjamente care au un pret destul de “piperat“, sustine Marius Dosinescu, managerul general din cadrul unei mari firme care se ocupa cu acest gen de afacere.
Afacere de zeci de miliarde lei anual, activitatea de iarna se desfasoara intr-un cadru nu foarte transparent si in ciuda eforturilor pe care le face de doua saptamini, Prefectura nu a reusit inca sa afle in amanunt modul de cheltuire a banilor.
"Daca, in loc de bonuri de masa, s-ar oferi bonuri de carte, 90% din intelectuali ar alege bonurile de carte”- Monica Fit, cadru didactic al Colegiului National Pedagogic Constanta.
Fie ca a devenit un moft sau fie ca este chiar o afacere, aproximativ 7.500-10.000 de romani pleaca anual din tara pentru cateva zile, pe care si le petrec prin magazinele situate la sute sau chiar mii de kilometri departare de casa.
Statisticile oficiale arata ca numarul persoanelor fizice si juridice ce intentioneaza sa imprumute sume de 25.000 de euro, in mod regulat, pentru a-si dezvolta o afacere, este de aproape 113.000, iar cererea cumulata de microcredite este estimata la un portofoliu de aproximativ 565 de milioane de dolari.
Sunt destule cladiri vechi conservate excelent si ridicate cu proiect gandit si, mai mult, chiar executate corect, cu responsabilitate si, deopotriva, constructii noi, de calitate uneori slaba, inaltate la repezeala de anonimi care fac din modul de lucru in regie proprie o afacere care nu este stavilita“, mai arata Silvestri.
Intermediarii in toata aceasta afacere sunt firmele de vanatoare. Strainii dau mii de euro ca sa vaneze la noi Taxele se achita in functie de vanat.
Mai trebuie spus ca 70% dintre respondenti au declarat ca daca ar avea banii necesari ar incepe o afacere. De altfel, de remarcat ca 46% dintre cei chestionati au declarat ca, daca ar fi angajatori, ar cauta formule prin care sa plateasca mai putine impozite la stat.
Astfel, la Movila Verde si la Topraisar exista societati dezvoltate in asociere cu investitori belgieni care se ocupa de cresterea de porcine, in vreme ce la Fintinele si Sibioara au investit in acelasi tip de afacere un grup de investitori spanioli, de asemenea mai existand si investitori germani si italieni care au considerat ca merita sa investeasca in cresterea si comercializarea ovinelor.
Descrisa pe Internet ca fiind o afacere profitabila si de viitor, sericicultura - cresterea melcilor - a prins contur si in Romania.
Drumuri incepute si neterminate. Sau facute de mantuiala. Insa, cine sa ceara socoteala Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)?
Datoria statului este de a identifica investitori strategici, capabili de performante economice, care sa rentabilizeze o afacere care in prezent este prost gestionata de stat", a spus Neacsu.
A avea propria afacere este echivalent cu a fi fericit. Cel putin asa cred circa 70% dintre romani care au fost intervievati de compania Neogen.
Tiparirea timbrelor, afacere detinuta de o singura firma Pe de alta parte, de tiparirea acestor timbre se ocupa o singura firma privata, potrivit membrilor organizatiei patronale.
Femeile-manager din Romania, in top Desi doar 1,3% dintre femeile de la noi au propria afacere, totusi nivelul de pregatire profesionala este mult mai ridicat decat cel al femeilor din tarile candidate la UE.
La randul lor, reprezentantii Butan Gas ne-au declarat ca nu pot oferi nici un fel de date despre cota de piata sau de profitul obtinut de companie din aceasta afacere pentru ca acestea sunt “informatii confidentiale“.
Si aceste servicii sint de fapt o afacere ", sustine Florin Iliescu, vicepresedintele Asociatiei Romane a Apei. "Daca in Vestul Europei un litru de benzina costa 1 euro, un metru cub de apa potabila costa 1-2 euro, 1 metru cub de apa epurata costa 2-3 euro.
google-analytics.com