Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (3.63 secunde)
Cu alte cuvinte, denominarea se dovedeste o afacere rentabila pentru Banca Centrala. Costurile BNR cu denominarea monedei nationale sunt cele mai mari pe termen scurt, dar pe termen mediu si lung aceste cheltuieli vor aduce avantaje foarte mari, a precizat ieri guvernatorul Bancii Centrale.
Ca sa-ti deschizi o afacere in franciza poti sa platesti de la 5.000-6.000 de euro ca in cazul Fornetti (patiserie), pana la milioane de euro daca este cazul unui hotel, arata Blid.
Potrivit Regulamentului de Dezvoltare Rurala pentru perioada 2007-2013, programele de finantare care vor inlocui Sapardul vor cuprinde masuri prin care fermierii de la munte vor fi cofinantati cu 60-65% din suma investita in afacere.
Numarul celor care au depus pina pe 30 iunie, la Directia de Finante Galati, declaratii in acest sens e mult mic comparativ cu anul 2004, desi cultivarea rosiilor, castravetilor, ardeilor in sere si solarii este o afacere extrem de profitabila.
"Este vorba investitii de sute de milioane de euro, care nu se pot realiza fara un plan de afacere pe termen lung.
In topul dupa usurinta de a derula o afacere, Romania se afla pe locul 78, inaintea Rusiei si dupa Argentina.
Tarile in care este cel mai usor de deschis si de desfasurat o afacere sint considerate a fi Noua Zeelanda si Singapore, urmate de SUA si Canada.
Din aceasta suma, circa 30% se va folosi pentru programul Fermierul, pentru incurajarea taranilor care vor sa-si dezvolte o afacere in domeniu.
"Asta se inscrie in ideea ca autostrazile nu mai sint doar investitii in utilitati, ci reprezinta o afacere in sine.
Stiind bine cat de profitabila este o afacere cu aceste actiuni si pentru a urgenta achizitia lor, Asociatia Salariatilor Petrom, condusa de Liviu Luca, a infiintat recent un consortiu cu Banca de investitii Credit Suisse First Boston si cu trei case de avocatura pentru a negocia cu statul roman preluarea partii sociale care i se cuvine.
fost ministru al Economiei in perioada derularii contractelor) a propus ca eu sa ma ocup, ca eu am mai lucrat in Irak ", sustine Catalin Bulf, care mai spune ca fostul ministru de Finante, Mihai Tanasescu, stia de afacere si a interzis ca petrolul irakian sa ajunga la compania de stat Petrom.
"Ne dam toata silinta sa facem o afacere buna cu privatizarea Electrica Muntenia Sud. Acesta este si motivul pentru care am prelungit pina la 31 ianuarie termenul de depunere a ofertelor definitive.
Profit din productia de tevi sudate Andrei Lisinschi are o avere estimata la 10-11 milioane de dolari si principala sa afacere este productia de tevi sudate, fiind actionar majoritar la companiei Profiland.
Chiar daca acum o microhidrocentrala nu este o afacere, sint toate sansele sa devina, pentru ca reglementarile europene impun ca un procent din energia totala produsa sa fie obtinuta din surse regenerabile, arie care acopera si microhidrocentralele.
Astfel, ambasadorul Angliei reitereaza ideea pe care a exprimat-o si saptamana trecuta, potrivit careia propunerea de buget a Angliei reprezinta „o buna afacere“ si tocmai de aceea Romania trebuie sa ajute Presedintia britanica a UE sa primeasca acceptul pe acest proiect.
Acest program este deschis tuturor celor care vor sa inceapa o afacere in agricultura si care pot face un imprumut, garantand cu bunurile obtinute de pe urma creditului.
Afacere buna Reprezentantii firmelor de constructii sustin ca amenajarea unei mansarde reprezinta doar 30%-40% din costul construirii unui nou etaj.
Si contribuabilii considera ca fac o afacere daca platesc din timp. "Chiar daca e frig afara, am venit sa platesc ca sa scap de o grija.
Jocul la Bursa reprezinta, dupa cum vedem cu totii, cheia succesului multor oameni de afaceri si chiar politicieni, care au obtinut venituri considerabile din aceasta afacere.
in conditiile in care aceste subventii nu vin, atunci potentialii fermieri vor fi descurajati sa mai faca o afacere in baza programelor cu sustinere guvernamentala precum "Fermierul " sau "SAPARD ".
google-analytics.com