Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (3.33 secunde)
Emil Boc, presedintele Partidului Democrat, a atacat dur contractul incheiat cu OMV pentru privatizarea Petrom spunand ca el reprezinta "cea mai proasta afacere pe care statul roman a facut-o vreodata".
Numarul mare de produse expuse (motosape, prasitoare, motocositoare, tractoare performante) a atras atentia mai multor oficialitati ale orasului care sunt interesate de o afacere proprie in domeniul agricol.
castigurile prin plasamente intr-un fond de investitii pot fi intr-adevar foarte mari si fara sa duca neaparat la falimentul acestui gen de afacere.
Ca o comparatie, fata de sezonul trecut, anul acesta s-au incasat din inchiriere de trei ori mai multi bani, adica vreo 2 milioane de euro. Inchirierea plajelor pare a fi o afacere frumusica, mai ales ca aduce fonduri importante la bugetul de stat.
Dupa ce Loganul realizat de Renault s-a dovedit o afacere profitabila, nemtii de la Volkswagen au decis sa se implice si ei in sectorul asa-numitelor autoturisme "low cost", "ieftine", cu o operatiune practic identica celei a colosului francez.
Bani buni se pot obtine din asa-numita "afacere extravilan-intravilan", adica din suprafetele de pamant care sunt cumparate in extravilanul marilor orase si apoi trecute in intravilan, pentru dezvoltari imobiliare sau pentru ridicarea de centre comerciale.
Reamintim ca Daewoo Motors si Ministerul Economiei si Comertului nu au ajuns nici pana la aceasta data la un consens, desi interesul este destul de mare, fiecare urmarind sa obtina cat mai mult din afacere.
Cel putin lupta dintre cei implicati in afacere nu se mai poarta in presa, semn ca au ajuns la niste intelegeri.
Exista o oferta bogata de produse si servicii bancare si de aceea sfatuiesc agentii economici si persoanele fizice sa apeleze la serviciile financiar-bancare, mai ales ca dobanzile au scazut destul de mult in ultimul timp, pentru a pune pe picioare o afacere sau pentru a dezvolta una deja existenta ori pentru a-si construi o casa", a declarat Constantin Dascalu, vicepresedintele consiliului judetean.
Raman de aflat aici dedesubturile oneroase ale deciziei de a implica una dintre cele mai noi si mai importante actiuni ale statului intr-o afacere de-a lui Tender, despre soarta caruia se stia de multa vreme ca se afla pe muchie de cutit.
De fapt, inchirierea apartamentelor este o adevarata afacere, mai ales ca in acest moment, in Craiova, cea mai ieftina locuinta se inchiriaza cu aproximativ 80 de euro (echivalentul unei rate lunare pentru un credit imobiliar de aproximativ 10.000 de euro).
Tinerii care vor dori sa se mute in mediul rural si sa inceapa o afacere in agricultura vor primi, dupa integrarea RomA¢niei in UE, un ajutor financiar care ar putea ajunge pA¢na la 40.000 de euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Nicolae Flaviu Lazin.
O afacere pe cinste, in conditiile in care si obiectivul vizat este unul cat se poate de atragator, daca e sa ne luam dupa amanuntele suplimentare aflate:
Dobanda perceputa pentru aceste credite este de 50% (pentru IMM-uri, AF-uri, persoane fizice autorizate), respectiv 25% (pentru studentii si somerii care incep o afacere si creeaza noi locuri de munca) din dobanda de referinta stabilita de BNR.
Cu o dobanda de doar 2,12% sau 4,25%, aceste credite pot fi contractate de persoane care vor sa-si deschida propria afacere sau care deruleaza deja o activitate.
A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
European Drinks are in vedere implementarea si mentinerea standardelor conducerii corporatiste si transformarea grupului dintr-o afacere de familie intr-o corporatie de mari dimensiuni, potrivit BERD.
Pentru cei care vor sa-si dezvolte o afacere proprie sau au mare nevoie de credite, dar nu au suficiente garantii pentru un imprumut bancar, fondurile de garantare reprezinta solutia optima.
Aceasta a fost de doua ori mai mica fata de cea obisnuita, ne-a declarat presedintele APEV. Afacere cu vinuri din import Dar un alt factor care determina cresterea importurilor este pretul vinurilor din import.
La aceasta afacere vor iesi in pierdere si companiile de utilitati, care traiesc de pe urma consumatorilor. S-a ajuns ca sa vina americanii sa ne ajute.
google-analytics.com