Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (3.60 secunde)
Astfel, decizia AVAS de a publica contractul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) a crescut cotatiile SIF-urilor la BVB cu procente cuprinse intre 2,7% si 3,9%.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
Dupa nereguli de peste 1.000 de miliarde de lei vechi, care au zguduit sucursalele Targu Jiu si Novaci ale Bancii Comerciale Romane si care au avut ca urmare arestarea directorilor, dupa neregulile semnalate in cotidianul nostru de la BCR Motru, cand s-a lasat cu schimbarea conducerii acesteia, sucursala din Motru dovedeste inca o data ca stie cum sa-si piarda clientii si sa fie expusa actionarii in judecata de catre acestia.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
In privinta primei oferte, BCR acorda prin creditul pentru nevoi personale in lei si valuta DIVERS BCR pana la 10.000 de euro pe maximum 10 ani, cu o dobanda promotionala fixa pe primele trei luni incepand de la 9%/an.
Banca Comerciala Romana (BCR) a modificat politica de comisionare, introducand comisioane pentru plata facturilor in numerar la ghiseu si eliminand altele, a anuntat ieri banca printr-un comunicat. Motivatia oficialilor BCR este aceea ca masurile luate vizeaza stimularea platilor electronice.
Banca Comerciala Romana (BCR) preia, incepand de ieri, logoul bancii-mama pentru a arata apartenenta bancii romanesti la grupul financiar austriac Erste, se arata intr-un comunicat al bancii.
Lucratorii BCR membri de sindicat afiliati la Federatia Sindicatelor Independente au declansat ieri o greva japoneza, chipurile nemultumiti de conditiile de munca. ... Sindicalistii BCR se plang de modul in care patronatul intelege sa le respecte drepturile.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) isi lanseaza duminica oficial, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. ... BCR marcheaza acest moment lansand "Olimpiada economisirii-creditarii", eveniment ce consta in renovarea "la vedere" a unei locuinte amenajate intr-un loc public.
In primul rind a crescut lichiditatea, ajutata mult si de tranzactiile cu actiuni Transelectrica.
Consultantul financiar al Bancii Comerciale Romane (BCR) va finaliza toata documentatia aferenta lansarii la vanzare a actiunilor ramase la stat, pana la mijlocul lui mai, astfel ca anuntul pentru invitarea expresiilor de interes ale potentialilor investitori eligibili sa poata fi publicat la inceputul lui iunie, se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Contractul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost inmanat astazi bancilor Erste Bank (Austria) si Millenium BCP (Portugalia), urmand ca respectivele institutii bancare sa prezinte la 20 decembrie ofertele finale pentru preluarea celei mai mari banci din Romania.
Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, si vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, sunt noii reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul de supraveghere al BCR, iar Peter Kisbenedek a fost înlocuit de Manfred Wimmer, informeaza NewsIn, citând surse din actionariatul bancii.
Fostii proprietari ai imobilelor nationalizate de comunisti vor primi prin intermediul Fondului Proprietatea actiuni la aproximativ 100 de societati comerciale unele mai rentabile, altele aproape “pe butuci“.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Banca Comerciala Romana (BCR) a atras de pe piata internationala de capital, un imprumut sindicalizat in valoare de 400 de milioane de dolari fara garantii guvernamentale, informeaza un comunicat al bancii.
Dobanzile pentru creditele in lei se vor incadra intre 14 si 20% pe an pana la sfarsitul anului, a afirmat ieri presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila.
Si la bancomatele BCR s-a inregistrat o situatie similara. ... Am depus toate eforturile pentru ca tranzitia la leul greu sa afecteze cit mai putin posibil clientii BCR ", a declarat directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR, Ion Matei.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
google-analytics.com