Cautare

1707 de rezultate pentru "alexandru cordos" (3.14 secunde)
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos: Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
vedeteblog.com / BIOGRAFIA ALEXANDRU TIMOFTE: fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Sfantul Alexandru, protectorul omenirii. Ce se spune despre persoanele care poarta numele de Alexandru si Alexandra In fiecare an, pe 30 august, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene.
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
Un moment important al cooperarii interparlamentare romano-suedeze l-a reprezentat vizita oficiala la Stockholm a Grupului parlamentar de prietenie Romania - Suedia, care a avut loc in perioada 19 - 21 martie 2014, condusa de senatorul Alexandru Cordos, presedintele Grupului.
Propunerea legislativa este initiata de catre senatorul social-democrat Alexandru Cordos si sustinuta, in calitate de coinitiatori, de alti 33 de senatori si 14 deputati.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara). ... Alexandru Belc), Muntele magic (r.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Profesorul doctor Ioan Cordos, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spune ca acest departament este destinat exclusiv pacientului cu tumora pulmonara primitiva.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Senatorul Alexandru Cordos, secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala, ne informeaza, printr-un comunicat, ca senatorii PSD au obtinut, in comisie, adoptarea amendamentului privind valoarea punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut pe economie, din cadrul proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice.
google-analytics.com