Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (4.99 secunde)
Cu acest tratat teritoriul Ungariei a scazut de la 282.870 de kilometri patrati la 92.607 kilometri patrati, iar populatia de la 18,2 milioane la 7,6 milioane.
Cotidianul.ro informeaza : Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Inpolitics informeaza: Premiera absoluta:
Ziua de Vest informeaza: Un dar - regele Mihai. O rusine - Basescu Umilit a nu stiu cata oara, Regele Mihai, singurul supravietuitor ca sef de stat, martor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este pentru noi, romanii, pentru toata Romania, motivatia admiratiei si a respectului neconditionate.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: "Romania merita mai mult!", pe care o puteti cit in continuare.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul: Traian Basescu, presedintele Securitatii. Din ciclul: "Recunosc, am fost un dobitoc!", unul dintre proaspat botezatii "catavenci" isi publica ceva memorii despre relatia lui cu Traian Basescu, relatie stropita din greu cu lichide corozive pentru ficat.
Rusia il acuza pe Traian Basescu de declaratii profasciste, in contextul atacurilor din Norvegia Ambasadorul Rusiei la NATO, Dimitri Rogozin, a atras duminica atentia asupra propagarii fascismului in Europa, in contextul atentatului din Norvegia soldat cu 92 de morti, si a evocat din nou declaratia presedintelui roman Traian Basescu, potrivit careia, daca ar fi fost in locul maresalului Antonescu, in 1941, si el i-ar fi indreptat pe ostasii romani peste Prut, relateaza agentia Agerpres, preluata de Evenimentul Zilei.
Florin Negrutiu (foto) publica in Gandul articolul "Ba e criza. Una de nervi" Discursul d-lui Traian Basescu dupa intalnirea cu premierul Emil Boc, guvernatorul Mugur Isarescu, ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu si sefii din BNR a fost unul corect.
Roxana Iordache publica pe blog : "SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia!
Ziare.com informeaza : Iliescu:
Agentiile de presa informeaza: 12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei.
Senatorul Constantin Tamaga a sustinut o declaratie politica intitulata: "Optsprezece ani de sperante".
Ziare.com informeaza : Regele Mihai, la 90 de ani:
Ziare.com informeaza: Gyorgy Frunda: UDMR are baza morala pentru a cere sefia Senatului UDMR are baza morala politica pentru a cere functia de presedinte al Senatului, a declarat senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi.
Inpolitics informeaza : Ce dezastru ar putea aduce alegerile de anul viitor (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Nu, nu ne referim la posibilitatea ca PDL sa ia un nou mandat, ori la ascensiunea partidelor extremiste, si nici la faramitarea scenei politice dupa ce abia se reusise, in ultimii ani, polarizarea ei.
"Eu am avut raspundere politica majora, am fost propulsat dupa lupta din decembrie, am participat la algerile din ‘90, apoi din ‘92, le-am pierdut pe cele din ‘96 si am revenit in forta in anul 2000, deci din 4 campanii electorale am pierdut una.
Hydepark.ro: Remake Conventia Democratica (Autor: Andrei Alexandru) In cele ce urmeaza, pornesc de la premiza ca fiecare competitor are dreptul suveran sa-si construiasca propria tactica electorala.
ImpactNews informeaza: Sondaj SOROS: Basescu, sanctionat de romani cu respingerea ideii de republica semiprezidentiala Peste jumatate dintre romani sunt de acord cu demiterea Guvernului de catre Parlament, releva datele unei cercetari realizate de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
google-analytics.com