Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.80 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator".
Ziarul AZI publica articolul "Iliescu recapituleaza guvernarile. Reformatorii care duc tara de rapa", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Presedintele Traian Basescu este cel mai apreciat politician roman din ultimii zece ani, pe locurile urmatoare fiind fostul sef de stat Ion Iliescu, respectiv fostul premier Adrian Nastase, potrivit unui sondaj Ziare.com, dat publicitatii duminica si citat de Agerpres.
Octavian STIREANU publica pe Amos News si in ziarul Azi articolul: "Lui Boc ii lipsea tichia de ideolog!", pe care il puteti citi in continuare.
- septembrie 2010), impreuna cu doamna general Lupu, care reprezinta finantele din Ministerul Apararii, si in care am spus clar, cu date concrete, ca pensiile de la 30 de milioane in jos, ce reprezinta aproximativ 92,35%, nu scad.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu, de la baia calda de multime la dusul rece cu huiduieli', pe care il puteti citi in continuare.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare.
Pe blogul "Welcome to Roxania" a aparut o analiza cu titlul "CONDITII PENTRU CA ALIANTA PNL-PSD SA NU ESUEZE", din care puteti citi in continuare a doua parte.
◦PSD - 92 mandate ◦ACD - 91 mandate. •Mandate in 2008: ◦PSD: 163 ◦PNL: 93 ◦Concluzie:
Institutul pentru Politici Publice cere demisia deputatului Dan Pasat din Parlamentul Romaniei, pentru ca acesta sa se puna la dispozitia justitiei, considerand "incalificabil modul in care un demnitar se foloseste de prerogativele puterii pentru a determina obtinerea de foloase in scop propriu".
Cei 555 de delegati la Congresul UDMR si-au ales, sambata, conducerea. Castigatorul cursei pentru sefia Uniunii a fost desemnat Kelemen Hunor, actualul ministru al Culturii, un apropiat al lui Marko Bela.
INPOLITICS publica un articol de Dan Ioan Popescu : "In 2012 incepe un tavalug politic nimicitor", pe care il puteti citi in continuare.
Consiliul Judetean Dolj a dat de pamant cu preturile pe kilometrul de drum judetean.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte.
Biografii.famouswhy.ro informeaza: Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.
• La articolul 92, Atributii in domeniul apararii, se adauga paragraful (3‘) care spune ca "Declararea starii de razboi precum si suspendarea sau incetarea ostilitatilor militare se fac de catre Parlament, cu votul majoritatii membrilor acestuia".
Cu acest tratat, teritoriul Ungariei a scazut de la 282.870 km patrati la 92.607 km patrati, iar populatia de la 18,2 milioane la 7,6 milioane.
google-analytics.com