Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.95 secunde)
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
AGERPRES:
AGERPRES: Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului.
AmosNews: USL: Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat "Presedintele Senatului Vasile Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat, avand o actiune discretionara", este unul dintre argumentele USL pentru revocarea liderului Senatului.
DeCeNews: CCR:
Nerespectarea acelui rezultat este, poate, cel mai grav atac la adresa democratiei de dupa 92, pentru ca creeaza un precedent extrem de grav de nerespectare a vointei populare explicit si direct exprimate.
Catavencii.ro: Arta si opera securistului Basescu (Autor: Doru Buscu) Romania s-a adunat in jurul haului. De o parte si de alta, pe buza nametilor de caldura, doua triburi, care formau altadata un singur popor, se privesc chioras.
Cotidianul.ro: Enigmele Referendumului continua. CCR nu poate decide decat cu doua treimi Referendumul de duminica s-a inchis de aproape 24 de ore.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. Viorel Hrebenciuc este un om politic important, membru PSD.
Blogul lui Ion Iliescu: RECENSAMANTUL - BOICOTUL SI CURTEA CONSTITUTIONALA Dezbaterea publica este dominata, in ultimul timp, de rezultatele Referendumului privind suspendarea presedintelui Basescu si de agitatia din jurul validarii sau nu a acestuia de catre Curtea Constitutionala.
Cotidianul.ro: Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
ImpactNews : Cand revine Basescu de facto ca presedinte la Cotroceni Presedintele inca suspendat, Traian Basescu ar putea reveni in functie cel mai probabil, joi, cand PDL ar dori sa aiba loc sedinta de plen a Parlamentului in care va fi citita decizia Curtii Constitutionale in legatura cu referendumul.
AGERPRES: "CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj.
DeCe News: Cine va castiga in fiecare colegiu. Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
In judetul Teleorman, fieful secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, se inregistra, potrivit BEC, cea mai mare prezenta la vot, de 48,92% din totalul alegatorilor inscrisi in liste, fiind urmat de judetele Gorj - 47,68%, Olt - 44,32%, Mehedinti - 43,73% si Giurgiu - 43,32%.
DeCe News : Alegeri parlamentare 2012. Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
DeCe News : Alegeri parlamentare 2012. Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Realitatea.net : George H.W. Bush, fostul presedinte al SUA, la Terapie Intensivă in spital Fostul presedinte american George H.W.
DeCeNews : Presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, judecat de CC pentru Inalta tradare Senatul Cehiei a votat luni pentru punerea sub a acuzare a presedintelui tarii, Vaclav Klaus, pentru Inata Tradare in legatura cu decretul sau de amnistiere din luna ianuarie, potrivit Reuters.
DeCeNews: Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD. Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie.
google-analytics.com