Inpolitics informeaza: Premiera absoluta: Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor
Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Potrivit comunicatului dat de Ion Ghita, "Am decis ca incepand de astazi, 23 iunie a.c., sa renunt a mai apara in instanta interesele numitului Corneliu Vadim Tudor si ale PRM, in toate procesele aflate pe rol si, totodata, sa demisionez din partid si, implicit, din functia de presedinte interimar al Organizatiei PRM sector 4.
Astfel, prin aceasta decizie unilaterala nu il voi mai reprezenta, ca avocat, pe Corneliu Vadim Tudor in urmatoarele dosare:
nr. 2092/299/2011, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, cu termen de judecata: 21.07.2011, avand ca obiect, contestatie la executare, anularea formelor de executare efectuate de executorul Somaldoc Paula Daniela, costatarea nulitatii absolute a formelor de executare - proces in care PRM este contestator si CARANFIL ANDREW GEORGE, are calitatea de intimat;
nr. 21778/299/2010, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, avand ca obiect, anulare act constatare nulitate absoluta, evacuare - reclamant CARANFIL ANDREW GEORGE, proprietarul imobilului din Emile Zola nr.2, sector 1, proces in care PRM este parat;
nr. 60389/299/2010, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, cu termen de judecata: 07.09.2011, avand ca obiect actiune in constatare - proces in care PRM este reclamant si CARANFIL ANDREW GEORGE, parat.
Motivul principal care m-a determinat sa iau aceasta decizie privind calitatea mea de avocat si membru PRM este relatia evidenta de colaborare a partidului cu PDL, in Consiliului General al Municipiului Bucuresti, sub atenta obladuire a lui Corneliu Vadim Tudor. Sunt cunoscute, de altfel, voturile constante pe care viceprimarul Capitalei, Victor Iovici si consilierii PRM le dau tuturor proiectelor pe care partidul de guvernamant le prezinta" se mai arata in comunicatul avocatului.