Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (2.06 secunde)
In primul tur din 2004, liderul PSD obtinuse 40,97% din voturi, fata de cele 33,92%, ale lui Traian Basescu.
"E o rusine ca sunt oameni care se preteaza la asa ceva. Eu sunt aproape sigura, sau ceea ce am vazut la televizor mi-aduce aminte de mineriade.
Mircea Geoana, presedinte al Senatului Romaniei, a participat joi, 3 decembrie 2009, la conferinta "1989: anul care a schimbat lumea.
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
Sute de metri patrati de teren apartinand domeniului privat al Primariei Craiova au disparut din inventar, desi terenul este folosit sub diverse forme de chiriasi, concesionari etc.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor. Sunt vizate posturile din invatamantul preuniversitar.
Totodata, comisiile au adoptat un amendament la proiectul de buget prin care au stabilit ca Institutul Cultural Roman va beneficia in anul 2010 de acelasi buget ca in anul 2009, respingand propunerea extrem de exagerata a Executivului ca bugetul ICR sa fie cu 42,92% mai mare fata de anul precedent.
Plenul Parlamentului a respins aseara amendamentul prin care se propunea majorarea punctului de pensie, dupa ce propunerea opozitiei, ca exprimarea votului pentru acest amendament sa se faca prin vot nominal, a cazut.
Fostul lider PSD Octav Cozmanca a adresat Comitetului Executiv National al PSD o scrisoare deschisa, prin care spune ca actualul lider Mircea Geoana impreuna cu "aplaudacii si extraterestrii" lui au dus partidul in dezastru.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare.
Apoi am participat in numele FDSN-ului la alegerile prezidentiale din ‘92 si am avut un alt mandat, de aceasta data constitutional, de patru ani de zile.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010.
Octavian Stireanu a publicat pe Amos News articolul cu titlul "Fatele si Constitutia", pe care il puteti citi in continuare.
Ovidiu Nahoi publica un comentariu in Adevarul, intitulat "Basescu e sanatos. Boala e altundeva", pe care il puteti citi in continuare.
In doar trei luni de functionare, dispeceratul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP) a inregistrat 1.200 de apeluri de la soferii care au cerut informatii privind starea drumurilor si conditiile de trafic pe arterele rutiere ale judetului.
Gheorghe Ciubotaru a anuntat ieri ca renunta la functia de presedinte al Comisiei Centrale de Cenzori in PNL, printr-o scrisoare trimisa presedintelui PNL, Crin Antonescu.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu arunca vorbe viclene la adresa PSD. Toata lumea stie ca Basescu este motorul care anima manevra infiintarii noului partid de centru-stanga al parlamentarilor dezertori din PSD si PNL (asa-zisi independenti).
Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, este operat pe cord deschis. Operatia a inceput. Nicolae Vacaroiu era optimist si increzator in echipa de medici.
google-analytics.com