Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (2.92 secunde)
Un site publica un articol amuzant. Tema: opiniile lui Camil Roguski (85 de ani), fostul arhitect al dictatorului Nicolae Ceausescu despre presedintele Basescu.
Octavian Stireanu publica pe Amos News partea a treia a serialului "Trei capcane pentru Ponta (III) Umbra lui Boc asupra Constitutiei", pe care il puteti citi in continuare.
Prezenta cea mai scazuta la vot a fost constatata la sectiile 742 - cu o participare de 0,92 la suta, 698 - cu o participare de 1,08 la suta si 722 - cu o participare de 1,11 la suta.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Inpolitics publica un articol intitulat "Planul B: Basescu, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a opta parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Oficial ne merge bine, vorba unui cantec al lui Smiley! Unor politicieni le merge de minune pe timpul crizei. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati.
Se scufunda: Basescu paraseste corabia PD-L Inpolitics publica articolul "Planul B: Traian, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare.
Partidul Alianta Socialista (PAS) informeaza ca va organiza pe 3 iulie un congres extraordinar pentru a-si schimba numele in Partidul Comunist Roman (PCR), socialistii considerand ca este timpul ca in fruntea Romaniei "sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala".
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU.
A doua prevedere modificata este articolul 92, care permite inspectorilor fiscali sa instaleze si sa foloseasca semnale luminoase, bastoane reflectorizante, girofaruri si amplificatoare de voce pe masinile de serviciu, pentru a transmite diverse indicatii sau pentru a opri conducatorii auto.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, intrebat daca, in cazul unui conflict cu Iranul, Romania va pune la dispozitie Israelului spatiul sau aerian, ca tara noastra va fi un partener loial al NATO, din care face parte si un partener loial al Israelului.
O anomalie fiscala domneste in legile romanesti inca din 2006. Acum, aceasta a iesit la iveala pentru ca autoritatile pun accent pe ea, in goana dupa venituri la bugetul de stat.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) se declara neputincioasa in reducerea salariilor angajatilor din institutiile subordonate.
Realitatea TV publica pe site articolul 'Moscova il ataca dur pe Basescu: "Are scopuri propagandistice"', pe care il puteti citi in continuare.
Curtea Constitutionala (CC) a decis ieri, ca sunt constitutionale modificarile aduse Legii 47/1992 privind organizarea Curtii, Codului de procedura civila si a Codului de procedura penala, astfel ca procesele nu se vor mai suspenda in urma invocarii exceptiilor de neconstitutionalitate.
"Pentru personalul din cadrul autoritatilor si institutiilor publice finantate integral de la bugetul de stat sau din bugetele de asigurari sociale, care beneficiaza lunar de drepturi banesti acordate din fondurile constituite in temeiul Ordonantei Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, salariile de baza se calculeaza prin includerea in acestea a valorii medii a acestor drepturi banesti acordate in cursul anului 2009 pentru fiecare functie publica pe categorii, clase si grade profesionale respectiv pentru fiecare functie contractuala, in functie de nivelul studiilor, pe grade sau trepte profesionale".
La invitatia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, in perioada 25 - 26 octombrie a.c., presedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski, va efectua o vizita oficiala in Romania.
Jurnalul National publica un articol de Adrian Nastase, intitulat ' Reforma statului a luat sfarsit o data cu statul', pe care il puteti citi in continuare.
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa.
google-analytics.com