Cautare

2849 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (3.37 secunde)
Educatia trebuie restructurata Reprezentantii Ministerului Educatiei ar trebui sa se gandeasca serios la reintroducerea admiterii la liceu și facultate, a declarat, joi, vicepremierul Liviu Dragnea.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Companiile care vor finaliza procesul de admitere la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pana la sfarsitul acestui an vor fi scutite de la plata tarifelor de procesare si admitere la tranzactionare.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi.
Intrucat, dupa terminarea liceului in 1968, nu a reusit la prima incercare de admitere la Institutul de Arte Plastice, a ramas in Constanta, unde, pentru a-si imbunatati pregatirea, s-a inscris la scoala Populara de Arta, institutie care asigura conditii foarte bune, inclusiv modele si indrumare de specialitate.
Ca elev de gimnaziu si liceu am avut sansa sa invat in doua cladiri emblematice ale Calarasiului: ... 2, care functiona in localul fostului Liceu comercial din Piata Centrala si fostul Liceu teoretic nr. 2, actualul Liceu Mihai Eminescu.
am auzit ca nu ai reusit la admitere si vrem sa vedem de ce. ... Vocile l-au sfatuit sa dea admitere la arte decorative si nu la pictura, ramura pentru care se pregatea.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
Astfel, pentru inscrieriea la liceu in 2007 au fost scoase la concurs aproximativ 2.459 de locuri, iar numarul candidatilor dupa prima sesiune de admitere au fost de doar 1.900.
Olimpic la literatura - In liceu, la Panciu, va remarcati in clasa? - Era un liceu real, singurul liceu care dadea bursa de internat. ... Fiind un liceu real, principala pregatire era la mate-fizica.
Din aceasta toamna, Maia este eleva la un liceu privat din Capitala. ... Pai ar fi cazul sa incercam sa mai trecem si noi pe la scoala in prima zi ca sunt la liceu!.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare. ... Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri. ... Caraseu au fost atribuite in 2002 de catre Consiliul Local al Primariei Culciu la trei persoane.
"In acest liceu a fost promovabilitate 100% la bacalaureat".
Desi dorea sa urmeze artele plastice, la sfatul tatalui sau, a ales sa dea admitere la arhitectura.
Ministerul Educatiei a decis ca, in calculul mediei de admitere in invatamantul liceal, ponderea mediei claselor V-VIII va reprezenta 20%, in comparatie cu 25% cum este in prezent. Admiterea la liceu se va realiza intr-o singura etapa computerizata, urmata de o etapa in care se vor analiza cazurile speciale.
Recalibrarea rezidentiatelor si Universitatilor, in sensul ca se impune implementarea unei politici sanatoase de personal, astfel incat necesarul de cadre medicale sa fie evaluat corect tinand cont de numarul celor care parasesc sistemul, prin urmare se impune ca numarul locurilor scoase la concursul de admitere in Universitatile de Medicina sa fie in acord cu necesarul de medici;
google-analytics.com