Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.51 secunde)
Toate acuzatiile aduse de cei 19 senatori PRM si 17 PSD au fost, de altfel, respinse de ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii.
l 4 martie - Primirea Sanctitatii Sale Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. l 8 martie - Vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W.
Traian Basescu isi merita cu prisosinta caracterizarea de presedinte-jucator, pe care singur si-a atribuit-o in campania electorala dinaintea alegerilor din 2004.
Conform sintezei realizate de catre Departamentul legislativ al Senatului, in perioada 13 decembrie 2004-19 decembrie 2005 au fost inregistrate 1.003 proiecte de lege si propuneri legislative, din care 443 initiate de Guvern si 560 de senatori si deputati.
Lovitura de teatru vine la 19 iulie, cand premierul anunta ca nu va demisiona din functie si declara ca un astfel de gest ar fi "o lasitate" cand Romania este grav afectata de inundatii.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Social-democratii vor sa demonstreze actualei Puteri ca sunt pregatiti in orice moment sa preia fraiele guvernarii, cele 15 departamente ale PSD, specializate pe diferite domenii si conduse de catre fostul premier Adrian Nastase (foto), intentionand sa inceapa anul in forta.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Senatorul UDMR, Eckstein-Kovacs Peter, presedintele Comisiei Juridice din Camera Superioara a Parlamentului, a dobandit in 2005 un teren intravilan in municipiul Cluj-Napoca a carui suprafata nu este mentionata si care se adauga celor 400 de metri patrati pe care parlamentarul ii detinea inca din 1987.
In prezent, el are 200 de milioane la Banc Post, 100 de milioane pe cardul de credit la Raiffeissen, precum si 19.200 de euro la BRD. ... Ministrul Economiei a avut succes cu plasamentele la bursa, a caror valoare s-a dublat, pana la circa 19.600 de euro.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, conservatorul Sergiu Andon, sustine ca legea privind declaratiile de avere este confuza si trebuie modificata astfel incat sa fie eliminate neclaritatile pe care le contine.
Comisia, care va fi formata din 46 de membri ai Parlamentului European, va prezenta un raport la patru luni dupa inceperea activitatii. Lista de membri ai comisiei va fi aprobata la 19 ianuarie. (D.P.)
Partidul lui Vadim Tudor a pierdut 19 parlamentari din totalul celor 69 de mandate obtinute de aceasta formatiune politica la alegerile din noiembrie 2004, dar liderii PRM considera ca aceste plecari nu reprezinta un semnal de alarma sau un simpton de criza, cum spun analistii.
Incepand de ieri, senatorii si deputatii si-au intrerupt vacanta parlamentara si au participat la activitatile din comisiile de specialitate, pentru a se elabora rapoartele proiectelor de lege ce urmeaza a fi votate in primele sedinte de plen ale sesiunii urmatoare.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Constantin Ticu Dumitrescu, nu s-a hotarat inca daca va da curs propunerii liberalilor de a prelua sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, i-a reprosat presedintelui Traian Basescu ca afirmatiile sale privind asigurarea autonomiei culturale in tari europene nu sunt acoperite de realitate.
"A existat un vid legislativ la inceputul anului 2004. Nu s-a putut, din motive tehnice, desemna judecatorul care urma sa dea aprobari pentru interceptarea telefoanelor.
google-analytics.com