Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (4.09 secunde)
Desi avea doar 19 ani si imediat dupa aceea a fugit in Germania, fostul demnitar democrat a ales sa se retraga din viata politica pentru a nu aduce prejudicii de imagine PD-ului.
PSD va initia o motiune de cenzura pe tema sanatatii, avand in vedere "haosul" din sistemul medical si prestatia "lamentabila" a ministrului de resort, a anuntat ieri presedintele partidului, Mircea Geoana.
14 consilieri. Potrivit legislatiei, alegerea presedintelui CJC este decisa de jumatate plus unu, adica de 19 consilieri.
Primarii si autoritatile judetene nu sunt interesati de accesarea fondurilor structurale, care pot fi investite in programe pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatile locale.
Un decret emis in 1987, dar niciodata publicat in Monitorul Oficial, produce efecte in Banie si dupa aproape doua decenii.
In urma cu o zi, presedintele Traian Basescu a decis infiintarea unei Comisii prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania.
Comandantii de nave si de aeronave care au colaborat cu Securitatea ar putea sa nu mai intre sub incidenta legii lustratiei, potrivit votului de ieri al Senatului.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Semnalul dat de presedintele Traian Basescu ca Alianta se poate rupe dupa 1 ianuarie 2007 a fost receptat cum trebuie de filialele doljene ale celor doua partide din coalitie, care au inceput sa se intreaca in racolarea de noi membri cu functii si imagini publice importante.
Conform unui raport de monitorizare dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, cel mai vizibil politician al lunii martie din acest an este Adrian Nastase, in mare parte gratie dosarului pe care acesta il are la DNA.
Deputatii au adoptat ieri, cu 177 de voturi "pentru", 39 "impotriva" si doua abtineri, ordonanta Guvernului prin care se modifica "Legea Ticu" privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica.
Magistratul Constantin Doldur, numit in 1998 de Camera Deputatilor ca judecator la Curtea Constitutionala, pentru un mandat de noua ani, a demisionat din functie, informeaza surse parlamentare.
Craiova este stat in stat, fapt pentru care primaria si-a creat propriile legi care nu tin cont de reglementarile emise de Guvernul Romaniei.
Conducerea Camerei a aprobat ieri deplasarea a sapte deputati la a 13-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis, dedicat implinirii a 100 de ani de la crearea Dumei de Stat a Federatiei Ruse, care se va desfasura la Moscova, in perioada 1-4 iunie.
Propunerea lui Dan Voiculescu prevede reducerea TVA de la 19% la 9% pentru alimentele de baza - paine, carne, peste, lapte, uleiuri vegetale, zahar, orez, oua.
De mentionat ca propunerea care a starnit un nou conflict intre aliati vizeaza modificarea legii Codului Fiscal, in sensul stabilirii unui TVA de 9%, in loc de 19%, pentru produse de baza precum paine, carne, peste, lapte, ulei, zahar, orez si oua.
Primaria Mangalia a aprobat recent planul de investitii pe care urmeaza sa le faca in cursul acestui an.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, crede ca serviciilor secrete le-ar trebui interzis accesul la finantari extrabugetare. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia ProDemocratia, cu tema "Reforma:
Vicepremierul conservator George Copos sustine ca, in problema reducerii TVA la alimentele de baza, Guvernul nu trebuie sa tina cont de opinia Fondului Monetar International.
Deputatii PNL, initiatori ai Legii lustratiei, au avut ieri la Palatul Parlamentului prima dezbatere publica cu reprezentantii societatii civile pe marginea acestui proiect de lege, "in spiritul transparentei si al necesitatii imbunatatirii sale".
google-analytics.com