Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.51 secunde)
Legea lustratiei i-ar putea lasa pe tusa politicii si administratiei romanesti pe multi dintre cei care ocupa in prezent demnitati si functii publice.
"Vorbim de un sector cu probleme foarte serioase, probabil ultimul sector care va fi modernizat, o agricultura care nu seamana nici macar cu cea din secolul 20, mai degraba cu secolul 19", a explicat negociatorul-sef cu UE.
Iar daca PNL si PD au fost de acord ca ultima data la care s-ar putea constitui CJC este 26 aprilie, optand pentru aceasta data si raportandu-se la data de 4 aprilie, cand Institutia Prefectului a luat act de sentinta civila pronuntata de Tribunalul Constanta, PSD si PRM au propus si sustinut ziua de 19 sau 20 aprilie a.c.
Dat afara de la Ocolul Silvic Voineasa si mutat la Directie "In urma verificarii modului de respectare a regimului silvic de catre 19 persoane fizice, posesoare a 127 ha de padure, prin Legea nr.
Primarul si totodata liderul PSD Constanta, Radu Mazare, dar si presedintele PRM Constanta Radu Comanici vor ca data constituirii CJC sa fie 19 sau 20 aprilie.
Presedintele PD, primarul din Cluj, Emil Boc, le-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, sa nu se mai certe in public.
Senatorul UDMR Sogor Csaba sustine ca a fost chemat la CNSAS pentru ca aceasta institutie sa demonstreze doar ca lucreaza.
Ioan Negret este cercetat pentru ca ar fi primit spaga 20 de milioane de lei vechi. In acelasi dosar mai este cercetat si un functionar al Politiei Comunitare.
Ioan Negret este cercetat pentru ca ar fi primit spaga 20 de milioane de lei vechi. In acelasi dosar mai este cercetat si un functionar al Politiei Comunitare.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Ordonantele in cauza fusesera respinse de Comisia pentru privatizare la 19 aprilie, motivul principal constituindu-l absentele repetate ale ministrului de Finante de la dezbateri.
Principala problema a Romaniei in ceea ce priveste eforturile pentru aderare ramane coruptia. Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Extinderea UE de acum doi ani de la 15 state la 25 este catalogata drept un real succes economic, atat pentru vechile membre, dar mai ales pentru cele noi, considera comisarul european Joaquin Almunia, citat de cotidianul Financial Times.
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a facut un apel ca toate persoanele fizice care, dupa Revolutia din 1989, au intrat in posesia unor dosare de Securitate sa predea aceste documente CNSAS.
Societatile cu capital de stat, institutiile si autoritatile publice nu vor mai putea sponsoriza firmele private, potrivit unei initiative a senatorului PD Marius Marinescu, adoptata ieri de Senat.
Ministerul Justitiei propune actualizarea declaratiilor de avere pana la data de 31 mai a fiecarui an. In acest mod ar putea fi raportate corect veniturile, potrivit declaratiilor fiscale, si nu estimarilor personale.
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania.
Acelasi sondaj BCS arata ca 49,2% dintre romani ar vota cu Alianta D.A., aceasta fiind urmata de PSD - 19,6 %, PRM - 12,1%, PNG - 7,1% si UDMR cu 5,9%.
Sediul central al Partidului Social Democrat a fost luat ieri cu asalt de sute de membri ai Blocului National al Revolutionarilor, care au fortat intrarea in cladire, cerand excluderea din viata publica a senatorului Ion Iliescu, invinuit in dosarul Revolutiei si a mineriadelor.
google-analytics.com