Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (2.06 secunde)
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Suparata, cea mai mare parte a celor 19 consilieri a inceput sa paraseasca pe rand sala de sedinte, unii pentru a-si calma nervii, altii pentru a se consulta cu colegii de partid.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu conditioneaza deja posibila fuziune cu PD, sustinand ca in Romania nu se poate renunta la liberalism si ca pretentiile democratilor ca viitorul partid sa fie de orientare populara pentru ca acesta sa faca parte din PPE nu sunt tocmai justificate.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere.
Grupul de lucru constituit de ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a finalizat ieri proiectul Ordonantei de Urgenta privind modificarea si completarea Legii nr.
Camera Deputatilor a adoptat luni seara prin procedura tacita - deoarece termenul de dezbatere si vot final stabilit pentru 19 februarie a fost depasit - doua initiative apartinand unor parlamentari PNL si PD privind modificarea Legii Curtii Constitutionale, care prevad posibilitatea de recuzare a judecatorilor Curtii si faptul ca judecatorii nu trebuie sa fi fost membri de partid.
Potrivit unui comunicat de presa de ieri al PD Buzau, de luna trecuta si pana acum 19 primari din judet, membri PSD, s-au inscris in Partidul Democrat.
Motiunea de cenzura a Opozitiei a cazut la vot, in Parlament. Impotriva motiunii au votat 246 de deputati si senatori, iar in favoarea ei, 214, numarul parlamentarilor prezenti in sala fiind 460.
Liderii UDMR isi ataca din nou adversarii care ii concureaza in randul electoratului etnic maghiar.
Potrivit ultimului sondaj realizat de INSOMAR, dat ieri publicitatii, 46% dintre cetatenii chestionati apreciaza ca relatiile dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu nu sunt prea bune, in timp ce 19% cred ca acestia nu se inteleg deloc.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Deputatii sunt nevoiti sa completeze pana la sfarsitul lui martie noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste, conform ultimei ordonante de urgenta referitoare la modificarea Legii nr.
La care trebuie sa adaugam si cel mai scump cadou primit de un deputat roman anul trecut, un set de ceai pentru doua persoane din portelan de Limoges, in valoare de 200 euro, daruit pe 19 octombrie 2005 de catre un senator francez.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Ticu Dumitrescu, va putea participa la dezbaterile din comisii pe marginea modificarii Decretului-Lege nr.
Un presedinte bun este acela care stie cum sa-si aleaga sfatuitorii. Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi.
Democratii nu recunosc ca ar avea vreo politica organizata de racolare a primarilor si a consilierilor judeteni sau locali. Trecerile masive, in unele judete, de primari si alesi locali de la PSD la PNL si mai ales PD sunt puse pe seama optiunii libere a celor in cauza.
Comisiile juridica si pentru aparare din Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna, au adoptat ieri modificarea Ordonantei Guvernului referitoare la Legea nr.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
google-analytics.com