Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.47 secunde)
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Din 1986, 9 Mai a devenit Ziua Europei, un bun prilej pentru a fi organizate diverse actiuni si festivitati, menite sa apropie Uniunea Europeana de cetatenii ei, dar si pe cetatenii Uniunii intre ei.
In acest context, profesoara Elena Toader de la catedra de informatica a prezentat colegilor rezultatele cursului "Pedagogical use of internet and multimedia tools", curs desfasurat in perioada 13 martie - 19 martie 2006 la Roma.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Vasile Blaga au fost provocati la Balul Academiei Catavencu sa urce pe "ADAmobil", un fel de bicicleta cu doua ghidoane indreptate unul spre celalalt, prinse intre ele, pentru a arata ca relatia dintre PNL si PD este "sudata bine".
Potrivit unei analize a Institutului pentru Politici Publice aparuta pe site-ul www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii, deputatul PSD Victor Ponta conduce in topul chiulangiilor alesi pe liste la Camera Deputatilor, in circumscriptia electorala Gorj.
Tara arde si deputatii se piaptana. Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
In rechizitoriul intocmit de DNA se arata ca, in perioada 19 - 28 ianuarie 2003, inculpatul a fost invitat de Compania Nationala a Huilei Petrosani sa participe la o manifestare cu caracter economic, in SUA, la Las Vegas.
Sinistratii din Seciuri au primit cateva dusuri, pentru ca igiena zilnica a reprezentat o adevarata problema: unii dintre oameni nu si-au mai facut baie de mai bine de doua saptamani.
SRI incepe din aceasta saptamana predarea cartotecii privind dosarele fostei Securitati, care vor intra in posesia Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Democratii constanteni fac pasi catre normalitate.
ßeful statului se adreseaza Parlamentului Pe de alta parte, presedintele Traian Basescu a trimis o scrisoare conducerilor celor doua Camere legislative prin care le aduce la cunostinta ca doreste sa se adreseze Parlamentului, la 19 iunie, "printr-un mesaj" cu privire la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Comisia juridica a Senatului a modificat ieri titlul Ordonantei privind accesul la propriul dosar de Securitate, ceea ce face ca legea sa nu mai vizeze deconspirarea tuturor organelor ce au apartinut politiei politice comuniste, ci numai Securitatea.
Urmeaza, apoi, in ordine, Teodor Melescanu (23%), Corneliu-Vadim Tudor (20%), Gheorghe Flutur (19%), Bogdan Olteanu (17%), Adriean Videanu (17%). ... Pe locul al doilea s-ar situa PSD, cu 19,6%, urmat de PRM, cu 12,1%, PNG, cu 7,1%, si UDMR, cu 5,9%.
Zeci de mii de hectare de teren arabil pe care s-au facut lucrari toamna trecuta si in aceasta primavara au fost acoperite de ape, Dunarea si ploile torentiale distrugand o parte din munca agricultorilor doljeni.
Pe 21 aprilie, 18 dintre cei 19 consilieri locali ai municipiului Slatina au votat pentru schimbarea din functie a viceprimarului Gabriel Diaconu.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Eveniment pus pe afis Cu apetitul deschis sa vorbeasca despre tot ce va misca in perioada 20-21 mai, dar si pe 17, 18, 19 si 22 mai, Petrica Munteanu a informat auditoriul ca "Zilele Municipiului Constanta" au fost puse deja "pe tapet", in sensul ca au fost comandate si executate la tipografie si afisele necesare popularizarii evenimentului.
La sedinta au fost prezenti 17 membri din cei 19 ai Biroului Permanent Local al PD Mangalia care au decis, in unanimitate, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de astazi, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus.
Dupa zece zile, pe 19 decembrie 2005, NITRAMONIA a cerut Judecatoriei Craiova sa anuleze procesul-verbal de licitatie pe motiv ca executorul a incalcat dispozitiile legale.
Primul presedinte al PNL de dupa revolutie, senatorul Radu Campeanu afirma ca atacurile la adresa premierului Calin Popescu-Tariceanu vor avea ca finalitate "disparitia de pe scena politica a PNL-ului", se arata intr-un comunicat al acestuia.
google-analytics.com