Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (2.16 secunde)
Indemnizatiile fostilor detinuti politici ai regimului comunist, precum si a celor deportati ori prizonieri in strainatate, vor fi majorate abia dupa 1 ianuarie 2007, intrucat Guvernul sustine ca bugetul pe acest an nu poate acoperi costurile implicate de aceste mariri.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Senatorii au reluat ieri discutiile pe proiectul legii lustratiei, initiat de parlamentarii liberali Mona Musca, Viorel Oancea, Adrian Cioroianu si Eugen Nicolaescu.
Emilian Cutean, presedintele Comisiei revolutionarilor din decembrie 1989 a Camerei Deputatilor, a solicitat conducerii acestui for legislativ sa "atraga atentia" senatorilor Gavrila Vasilescu (PC) si Mihail Lupoi (PNL) in legatura cu faptul ca au facilitat intrarea in Parlament a unor reprezentanti ai revolutionarilor.
Senatorul democrat Marius Marinescu sustine ca vicepremierul conservator George Copos ar trebui sa se autosuspende din functia detinuta in Guvern pana la finalizarea cercetarilor organelor de ancheta in cazul Loteriei Romane.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Barna Tanczos, seful Administartiei Domeniilor Statului, s-a aflat la un pas de moarte dupa ce Alecu Chitaru, un miliardar iesean nemultumit de o decizie a demnitarului, l-a asteptat cateva ore pe holurile institutiei pentru a-l injunghia, in jurul orelor 19.00.
Actiunea juridica impotriva Sulfinei Barbu a fost dublata de atacarea in contencios administrativ a Ordonantei de Guvern numarul 19 privind regimul concesionarii plajelor. ... Iar pentru ca atacul la ministru sa fie complet, Consiliul Judetean Constanta a inaintat si el, tot vineri, actiune in justitie impotriva Ordonantei 19.
Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta dintre romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Surpriza de proportii ieri la alegerea noului presedinte al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Desi membrii Aliantei au anuntat ca au convenit asupra sprijinirii candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la sefia acestui for, castigator a iesit Corneliu Turianu, propus in ultima clipa de PD.
Comisiile senatoriale juridica si pentru drepturile omului au dat ieri raport favorabil proiectului legii lustratiei, propus de patru parlamentari liberali.
O pierdere spectaculoasa de incredere, de mai bine de zece procente, a inregistrat presedintele PSD Mircea Geoana, de la 39 la suta la 28 de procente, dar si Adrian Nastase, care a scazut de la 19 la 12 la suta.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Deputatii vor trimite la Senat, cu statut incert, mult-disputata Ordonanta "Gojdu", deoarece presedintele de sedinta a spus ca proiectul a fost respins, iar membrii Comisiei Juridice ca initiativa a fost adoptata tacit, intrucat nu a fost adoptat nici amendamentul de respingere, nici cel de aprobare a initiativei.
Mircea Geoana este somat sa-l excluda pe Ion Iliescu din Partidul Social Democrat, in caz contrar urmand sa fie facute publice dezvaluiri legate de familia sa.
Legea lustratiei se dezbate la Senat.
google-analytics.com