Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (2.05 secunde)
Arabii au folosit 19 firme-fantoma pentru a realiza transferurile, in total 89 de societati comerciale fiind implicate in spalarea de bani.
Regulamentele celor doua Camere au fost finalizate rapid, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor. Deputatii au parcurs, in mai putin de o ora, ultimele 62 de articole ale regulamentului, iar senatorii au adoptat miercuri dupa-amiaza 194 de articole.
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Liderii Coalitiei vor incerca astazi sa rezolve litigiile aparute in sanul ei. Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Propunerea legislativa, semnata de opt din cei 19 senatori PRM, vizeaza, in principal, participarea exclusiva la alegerile locale a candidatilor dintre partidele politice si a candidatilor independenti.
Alin Tise s-a nascut la 19 septembrie 1974 si a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai. Este avocat al Baroului Cluj din 1998.
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
Sambata, in jurul orei 19.30, agentul principal Petrica Munteanu de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea a observat un Jeep Toyota parcat pe trotuar, in fata Agentiei Loto de pe Strada Stefan cel Mare, chiar langa semnul care interzice acest lucru.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri ca parlamentarii sa dezbata bugetul in toate zilele saptamanii, inclusiv cea de vineri, de dimineata, de la 9.00, pana seara, la 19.00.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a propus ieri, in cadrul sedintei Biroului Permanent Central (BPC), realizarea pana la sfarsitul anului in curs a unui sondaj de opinie la nivel national, de nivelul celui comandat de PNL si PD anul trecut, pentru stabilirea ponderii pe listele parlamentare.
Gata cu debandada si cu absentaismul care i-a facut celebrii pe alesii nostri. Mai-marii Partidului National Liberal s-au gandit ca e momentul sa puna piciorul in prag si sa ii traga de urechi pe chiulangii.
Pe locul al doilea in topul increderii se situeaza Theodor Stolojan, cu 28%, fiind urmat de Mircea Geoana - 26%, Calin Popescu Tariceanu - 24%, Adrian Nastase - 22%, Corneliu Vadim Tudor - 20%, Ion Iliescu - 19%, Emil Boc - 17%, Marko Bela - 10%, Dan Voiculescu - 5%.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Basescu a cumparat apartamentul din Strada Mihaileanu in 2002, cu 19.000 de dolari, de la Administratia Fondului Imobiliar. Scandalul a izbucnit dupa ce mai multe publicatii l-au acuzat pe Traian Basescu ca ar fi achizitionat fara drept apartamentul, la un pret mult mai mic decat cel al pietei.
Presedintele executiv al Partidului Democrat, Adriean Videanu (foto), a declarat ieri, într-o conferinta de presa, ca PD "dezavueaza categoric maniera de a face politica a PSD, bazata pe manipularea opiniei publice".
Boureanu a fost sanctionat astfel pentru declaratiile facute la conferinta PNL Bucuresti din 19 noiembrie, potrivit carora ar exista lideri liberali care negociaza cu social-democratii.
Fostul deputat independent Daniel Ionescu a declarat ca cei 19 deputati independenti l-au ales ca lider de grup si reprezentant la sedintele Biroului Permanent al Camerei, cu 10 voturi „pentru“, pe Dan Mocanescu.
Sedinta solemna a senatorilor si deputatilor dedicata aniversarii a 16 ani de la Revolutie si omagierii eroilor martiri nu s-a ridicat la nivelul celor din anii trecuti.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
google-analytics.com