Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (1.43 secunde)
“De mai bine de 12 ani, nici macar atunci cand am fost la o nunta, la televiziune, nu m-am despartit de semnul partidului purtat la rever“, i-a spus Basescu lui Boc, prinzan-du-i apoi insigna in piept.
De asemenea, se lucreaza si la sfirsitul saptaminii, atit simbata cit si duminica sediul fiind deschis de la 8.00 la 12.00.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Este deputat PNL in circumscriptia Bucuresti de 12 ani. Om de afaceri, a fost patronul postului de Radio Contact, importator autorizat al masinilor Citroen si presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Romania.
“Sa stiti ca 12 ani cat am fost pe mare Craciun era cand soseam acasa. Acum sunt ca si cum as fi pe mare:
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
Am aflat ca numarul de cazuri s-a redus cu 12 la suta. Pai, daca luam rapoartele MAI pentru ultimii 10 ani, o sa vedem ca infractionalitatea a scazut cu vreo 150 la suta“, a remarcat Traian Basescu.
Guvernul Tariceanu este mult mai instarit decat cel al lui Nastase. Chiar daca premierul nu este cel mai bogat din echipa sa, el detine o avere care ii da, din acest punct de vedere, o autoritate apreciabila in fata multor ministri.
La fel ca si in vremea fostei guvernari, mediatizarea Puterii este mai mare decat a Opozitiei. O monitorizare facuta in primele doua saptamani ale anului de Agentia Monitoring Media arata ca presedintele Traian Basescu este cel mai mediatizat om politic.
*12. Pe ce criterii l-a numit pe comisarul sef Ioan Dohotaru sef al Politiei Judiciare a Biroului teritorial al PNA Satu Mare si daca a efectuat minime verificari in acest caz?
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Intalnirea a avut loc la solicitarea PBND, care a hotarat demararea negocierilor privind participarea acestui partid la proiectul politic de construire in Romania a unui partid popular crestin democrat, lansat de catre PNTCD si URR, prin Manifestul Popular din 12 ianuarie, la care au aderat si AP si PCD.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
In calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, Nastase a solicitat Curtii Constitutionale, la 12 ianuarie 2005, sa se pronunte asupra constitutionalitatii dispozitiilor articolului 25 din Regulamentul Camerei Deputatilor.
Este vorba de o asa-numita scrisoare deschisa - semnata de 12 deputati PD (cap de lista fiind tanara Lavinia Sandru), 3 primari si 2 lideri locali democrati - prin care i se cerea lui Gusa sa participe la cursa pentru presedintia PD (initiativa despre care Gusa a declarat ca habar nu a avut pana ieri).
Senatorii vor avea autoturisme noi, care vor fi achizitionate prin licitatie. Alesii s-au saturat sa mearga cu Daciile Super Nova, cumparate in 2001.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Romania este in topul tarilor care au o mare incredere in Uniunea Europeana. Aceasta este concluzia Eurobarometrului realizat in perioada octombrie-noiembrie 2004, la cererea Comisiei Europene.
google-analytics.com