Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (1.53 secunde)
Desi, per ansamblu, electoratul fiecarui partid a apreciat aceasta schimbare a liderului PPRM drept o masura pozitiva, proportia cea mai mare a celor care percep negativ schimbarea se afla in randul electoratului PPRM - 30 la suta, fata de 12 la suta - Alianta D.A.
Patriciu la randul sau a respins toate cele trei invinuiri care i-au fost aduse, sustinand ca sunt nereale si a precizat ca va mai reveni la audieri in data de 12 aprilie a.c.
Acestea trebuie declarate in timpul exercitarii functiei, si nu in ultimele 12 luni, asa cum suna textul propus initial de Cabinetul Tariceanu.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Alegerile interne din PSD, premergatoare congresului partidului din 21-22 aprilie, nu au furnizat nici o surpriza, mai ales ca majoritatea celor favoriti nu au avut nici macar vreun contracandidat.
In turul II, s-au confruntat Daniel Bolintineanu si Daniel Balogh, despartiti dupa primul tur de doar 12 voturi. In cele din urma a cistigat Daniel Balogh, candidatul PUR.
La sfarsitul anului trecut, in urma publicarii unor stenograme de la sedintele de partid ale conducerii PSD, reprezentantii a 12 ONG-uri au cerut cercetarea unor fosti si actuali demnitari PSD care prin afirmatiile reproduse in stenograme ar fi comis sau ar fi tolerat fapte de coruptie.
1 din Simleu Silvaniei i-au revenit 12, 5 milioane de lei, Gradinitei Deja 11 milioane de lei, iar Scolii Gimnaziale din Panic si Grupului Scolar Sarmasag cate, 10 milioane de lei.
12.750 din 5 noiembrie 2004, comisia a adus la cunostinta societatii cistigatoare faptul ca a obtinut cel mai bun punctaj, respectiv 88,46 puncte.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
Prefectul mai spune ca pentru imobilul de pe 1 Decembrie 1918 exista, de fapt, un singur contract, incheiat anul trecut in luna martie, pentru o durata de 12 luni.
Studiul a fost realizat in perioada 12 - 17 aprilie a.c., folosind metoda sondajului de opinie pe baza de chestionar administrat la domiciliul persoanelor intervievate, pe un esantion reprezentativ de 1668 de persoane, eroarea maxima admisa fiind de 2,4%.
Dupa calculele facute de noi, daca ne mentinem la nivelul din aprilie, diminuarea veniturilor este cu aproximativ 12 procente. Astfel, in cadrul UNCJ, presedintii consiliilor judetene au propus cresterea cotelor de impozitare", a mai spus Marc.
protocolul Coalitiei PD - PNL - UDMR a functionat din plin, prin cele 20 de voturi stranse de Ghiurco venind din partea a 12 consilieri ai Aliantei si a 8 consilieri ai UDMR.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat memorandumul intern pentru modificarea si completarea normelor proprii de dotare cu autovehicule si a consumurilor lunare de combustibil.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, daca acesta va ocoli Parlamentul prin emiterea de ordonante de urgenta sau isi va asuma raspunderea guvernamentala.
Totodata secretarul de stat mai detine un autoturism Volvo, fabricat in 1986, pe care l-a cumparat in urma cu 12 ani.
Ramasi fara Adrian Nastase la carma (in agenda caruia figura intalnirea cu o delegatie pakistaneza) si parasiti de alesii PSD-isti (care au refuzat sa mai ramana in plen dupa ora 12.30 pe motiv ca "timpul sedintei a expirat”), deputatii coalitiei aflate la putere au reusit sa voteze ordonanta pe articole, in forma propusa de Guvern.
google-analytics.com