Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (2.09 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
M-a arestat in jurul orei 12,30 pina ziua urmatoare. Atunci au aparut doi de la PNA Oradea, domnii Moldovan si Popa, care in decurs de un an de zile m-au anchetat.
Zsolt Olvedi, membru al Scaunului Secuiesc Mures, a declarat ieri ca, dupa sedinta din 12 februarie de la Gheorgheni, CNS a adresat un apel tuturor secuilor sa urmareasca cu atentie demersurile privind referendumurile pentru autonomie organizate de consiliile locale, sa protesteze prin toate mijloacele legale posibile fata de tentativele de blocare a acestora si sa participe la referendum, atunci cand va fi cazul.
Astfel, in urmatoarele doua saptamini Prefectura Satu Mare va fi pichetata zilnic intre orele 10 - 12 de circa 30-50 de persoane.
Insa, la nivelul volumului de aparitii, candidatii vor fi prezenti in dezbaterile audiovizuale in functie de criteriul proportionalitatii, a mai spus Ralu Filip, aratand ca pana in acest moment s-au anuntat 12 candidati la Primaria Capitalei.
Situatia locativa a presedintelui Traian Basescu ar putea ajunge in atentia Parlamentului, daca deputatii vor aproba astazi infiintarea unei comisii de ancheta in acest scop.
In urmatoarele saptamani, CNSAS va primi cei 12 kilometri de arhiva, care reprezinta doua treimi, iar pana la sfirsitul anului, restul de sase kilometri, dupa ce comisiile mixte CNSAS - SRI vor verifica documentele care vizeaza siguranta nationala, a afirmat Onisoru.
Vor fi mentionate inclusiv bunurile mobile a caror valoare individuala depaseste 1.000 de euro, precum si bunurile imobile instrainate in ultimele 12 luni.
El a precizat ca a strans singur jumatate din semnaturile pentru a se inscrie in cursa electorala si, tot singur, a atins 12% din optiunile de vot ale bucurestenilor.
Pentru functia de procuror consilier al procurorului general al PNA se prevede o vechime in magistratura de 12 ani, pentru functia de procuror sef de sectie si procuror sef adjunct de sectie - o vechime de 10 ani, iar pentru functia de procuror in cadrul PNA, o vechime de 6 ani.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
In schimb, pentru a se preveni ascunderea unor bunuri, noua ordonanta prevede ca demnitarii trebuie sa mentioneze bunurile mobile a caror valoare trec de 1.000 euro si care au fost instrainate in ultimele 12 luni.
In schimb, la ultima sedinta a PSD Constanta - cea desfasurata sambata, 12 martie a.c., cu scopul alegerii presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Constanta - Radu Mazare a afirmat ca prefectul Danut Culetu nu face nimic.
Senatul va cheltui peste 200 de milioane de lei pe felicitarile care vor fi trimise de Sarbatorile de Pasti.
Lungu a avut pretentia ca timp de 12 luni Bacioiu sa-i achite suma de 200 euro lunar, bani de protocol”, ne-a declarat comisarul sef Constantin Nicorici, ofiter in cadrul Serviciului Economic.
La Biroul Electoral Municipal s-au inscris 18 candidaturi pentru functia de primar general al Capitalei, dintre care 12 provin din partea partidelor neparlamentare, iar unul este independent.
“Pe mine cel mai tare ma ameninta nevasta, pentru ca nu ajung inainte de 12.00 acasa. Este amenintarea cea mai serioasa, continua, zilnica.
Paul Botas a recunoscut faptul ca sedintele lunare ale Biroului Executiv Mangalia, intalnirile cu presedintii organizatiilor locale au avut momente de ineficienta si formalism, ceea ce a ingreunat comunicarea cu cetatenii localitatii, dar a reamintit si "performanta" pe care PSD Mangalia a obtinut-o in alegeri - "scaunele” de primar, viceprimar si cele ale 12 consilieri locali.
google-analytics.com