Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (2.97 secunde)
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Director tehnic la Intreprinderea Mecanica si Piese de Schimb Oradea Activitati si responsabilitati principale: ... Sef serviciu CTC la Intreprinderea Mecanica si Piese de Schimb Oradea Activitati si responsabilitati principale • Coordonare activitate de control tehnic de calitate la produsele fabricate la IMPS Oradea.
Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare SA, aflata in administrare speciala, are datorii totale catre bugetul de stat de 51.468.377 de lei, Termoelectrica SA - de 492.479.986 de lei, iar Societatea Nationala a Carbunelui SA - de 111.046.080 de lei, fata de aceasta din urma incepandu-se executarea silita.Peste 38 de milioane de lei, restantele RomarmPrintre contribuabilii mici si mijlocii care au obligatii restante la bugetul de stat se numara si cinci dintre filialele Romarm, cea de-a sasea, filiala SC Uzina Mecanica Mija, achitandu-si datoria la 28 ianuarie.
In timp ce statul negociaza pentru rascumpararea de la coreeni a pachetului majoritar de 51% din actiuni, uzina isi va mari in 2006 capacitatea de productie pentru motoare si cutii de viteze, o afacere de 150 de milioane de euro.
Un preot, sotia lui si fiul lor si-au pierdut viata in urma accidentului, in Plopeni. Accidentul a avut loc in comuna Plopeni, unde preotul si familia lui mergeau sa-si viziteze rudele.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. ... La inceputul anilor ‘90, uzina acumuleaza datorii uriase catre diversi furnizori.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat directorul Ion Marculescu.
Cotata la Bursa De Valori Bucuresti, compania Mecanica Fina a fost infiintata in 1923 cu scopul organizarii productiei de avioane.
Atanasiu arunca cu vorbele si da sperante miilor de muncitori din tara care urmeaza sa fie disponibilizati din intreprinderile de mecanica fina. ... Hidrojet SA are 86.000 de mp, cu 46.000 de mp hale construite si 2.000 de muncitori specializati in mecanica fina !
AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI. ... Potrivit directorului Valceanu, de uzina mai sunt interesati suedezii de la SAAB si Israel Aircraft Industries (IAI).
in ceea ce priveste privatizarea uzinei de tractoare, presedintele AVAS a mentionat ca Landini a trimis acum citeva zile o scrisoare semnata de presedintele Mora in care se spune ca analiza pe care au facut-o cu conducerea si strategia dezvoltarii grupului Landini ii pune in imposibilitatea de a mai prelua uzina Tractorul.
Uzina craioveana a fost scoasa la vanzare in ultimii ani de cinci ori, fara succes insa. ... Uzina lucreaza, la ora actuala, la doar 20% din capacitate, dupa cum a precizat directorul general, Cornel Mondea.
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Primaria Calafat vrea sa dezvolte impreuna cu un investitor privat o noua termocentrala pentru alimentarea cu energie a orasului, dupa ce Uzina Termica din Calafat SA - patronata de consiliul local - a fost pusa pe butuci. ... "Uzina termica este in faliment, iar datoriile depasesc valoarea activelor.
Uzina Automecanica Moreni S.A. ... Uzina Automecanica Moreni S.A., filiala a C.N. ... Uzina Automecanica Moreni S.A., gratuit, in vederea integrarii si testarii-evaluarii, aceste sisteme.
Societatile mentionate pe lista sunt CN Romarm Bucuresti, cu un numar mediu lunar de personal de 4.996 angajati, Avioane Craiova, cu 450 angajati, Uzina Mecanica Filiasi, cu 37 angajati, si Uzina Mecanica Orastie, cu 100 angajati.
Stanescu a afirmat, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la Uzina Mecanica Babeni.
Reprezentantii ITM Gorj au ajuns la concluzia ca responsabili de producerea accidentului de munca sunt chiar angajatii care lucrau in acel moment in uzina. ... La Uzina au fost luate, dupa incident, unele masuri cu privire la instruirea angajatilor Sectiei pirotehnice.
In acelasi timp, deputatul PSD Anghel Stanciu are titlul de inginer doctor in constructii, senatorul Serban Valeca e inginer doctor in tehnologii nucleare, iar senatorul Marius Bota este inginer doctor in mecanica.
google-analytics.com