Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (3.66 secunde)
Executivul roman este pregatit sa acorde garantia guvernamentala pentru uzina Ford, a anuntat ministrul economiei, Adriean Videanu, la Craiova, la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit lui Videanu, guvernul este foarte aproape de a acorda o garantie companiei Ford Romania, pentru ca aceasta sa demareze investitiile la uzina din Craiova.
"Imi aduc aminte ca in hotararea de Guvern, Renault trebuia sa investeasca circa 200 de milioane de dolari", povesteste seful statului la implinirea a 10 ani de cand Renault a preluat oficial uzina de automobile Dacia, de la Pitesti.
Taruta a cumparat uzina metalurgica Fortpres CUG din Cluj. ... In Romania, el a cumparat o fabrica de aluminiu in Oradea, cu intentia de a construi piese pentru uzina sa de avioane din Rusia.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.
De asemenea, vom vedea si investitii greenfield, aproape de uzina", a spus Dionisio Campos. ... si lucreaza deja in uzina craioveana, potrivit surselor noastre. ... In Craiova, compania ar urma sa aiba adresa tot pe strada Henry Ford, adica acolo unde se gaseste si uzina.
Renault asambleaza din 2003 vehicule utilitare Kangoo si versiuni ale familiei sale in uzina din Casablanca, unde sunt fabricate si modelele Logan si Sandero.
Uzina de tractoare pe care au deschis-o in 2009 se inalta la poalele cetatii. ... uzina ar urma sa asambleze la Rasnov pana in 2012 peste 20 000 de unitati care vor pleca in toata Europa.
In luna august a anului trecut, Ford a solicitat reprezentantilor Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sa decaleze cu un an investitiile programate la uzina de la Craiova si prevazute in contractul de privatizare.
Un nou motor intra in fabricatie de la anul Ford a anuntat ieri ca, pe langa motorul EcoBoost de 1.0 litri, proaspat intrat in fabricatie, uzina mai pregateste lansarea altui motor, de 1,5 litri, pe benzina. ... Acel imprumut a fost utilizat doar partial in uzina din Craiova.
Un nou model ar putea urma, insa nu se stie cand Ford a demarat marti, 13 octombrie, productia SUV-ului compact EcoSport la uzina din Craiova unde masina este produsa intr-un singur schimb, un al doilea urmand sa fie adaugat in noiembrie-decembrie.
Potrivit sursei citate, pentru atragerea mai multor participanti, initiatorii au amenajat trei centre de informare amplasate in puncte diferite - Facultatea de Electrotehnica (centrul Lapus), Facultatea de Mecanica (centrul Mecanica) si respectiv in holul central al Universitatii din Craiova.
El a realizat primul prototip de pontoarca mecanica cu doi ani mai devreme, dar datorita unor retusuri si birocratiei a intarziat eliberarea documentului. ... De altfel, pontoarca mecanica seamana foarte mult cu un pistol.
Cred insa ca mai este un drum lung de parcurs in a intelege functionarea mecanica, automata, a creierului. ... De aceea, lucrarea acopera toate subiectele principale ale fizicii fundamentale, de la mecanica lui Newton pana la teoria corzilor relativiste.
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
La sesiune au fost inscrise un numar de 63 de lucrari stiintifice, apartinand atat studentilor de la Universitatea Maritima din Constanta, cat si studentilor de la facultatile de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima, de Stiinte Economice si de la Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie, specializarea farmacie din cadrul Universitatii Ovidius.
Romania are un deficit de forta de munca de aproape 500.000 de salariati, in special in constructii, industria grea, industria mecanica mecanica si auto, sustine ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. ... Am absolvit Liceul de Filologie-Istorie din Oradea (astazi Liceul "Mihai Eminescu") in 1986, apoi m-am luptat cu Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara.
este o oprire fortata din "mecanica pacatului", din mecanica vietii pacatoase. Exista o a 11-a porunca — noi stim doar 10, pe care le-am interiorizat si dupa care ne conducem.Porunca a 11-a apare ca un verset in Psalmul 45, suna asa:
Urca scari, se accelereaza, asa ca nu are nimic de-a face cu o pompa mecanica", explica Philippe Pouletty, din partea companiei franceze. ... Ceea ce este complicat in conceperea protezei nu este functia mecanica.
google-analytics.com