Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (4.57 secunde)
In Prahova, exista patru parcuri industriale la Ploiesti, Valenii de Munte, Plopeni si Brazi, in care au fost create peste 10.000 de locuri de munca.
E suparat pe toti, incepand cu autorul articolului si terminand cu seful de gara din Plopeni. Toti sunt - in mintea lui- niste nenorociti care ar trebui executati.
Dupa ce la inceputul lunii Energetic Ramnicu Valcea obtinuse, la Braila, medalia de argint la junioare II, jucatoarele fiind cu un an, chiar doi mai mici decat celelalte echipe, de data aceasta, la Plopeni nu au dat nici o sansa vreunei adversare sa se gandeasca la primul loc.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului asteapta resemnata ca noul presedinte al Cross Lander, firma americana proprietara a ARO, sa gaseasca un cumparator pentru ce a mai ramas din uzina.
Informatia a fost publicata in prestigiosul cotidian Financial Times, care precizeaza ca GM discuta totusi cu Ford si Renault, celelalte candidate pentru fosta uzina Daewoo, posibilitatea sa continue sa cumpere motoare de la Craiova.
AVAS, declarata vinovata Liderul de sindicat de la Aro, Gheorghe Apostu, ne-a declarat ca vina principala pentru starea dezastruoasa in care se gaseste uzina apartine AVAS.
In baza unui contract in valoare de 130 de milioane de euro semnat de uzina Roman SA cu Ministerul Apararii din Statele Unite, se vor exporta autocamioanele produse la Brasov pentru trupele americane cantonate in Irak, informeaza RomNET.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) poarta in aceasta saptamana ultimele runde de discutii cu posibilii ofertanti pentru uzina craioveana. ... In functie de negocieri si de pretentiile posibililor investitori statul va decide si modalitatea in care va instraina uzina.
Aceasta a fost declaratia directorului Agentiei de Mediu, Mihai Turcu, in legatura cu faptul ca administratia Mittal Steel va trebui sa inchida, pina la 1 ianuarie 2007, pe linga Uzina Cocso-Chimica nr. ... Din cite stiu Uzina Cocso-Chimica nr. ... De asemenea este vorba de aceasta Uzina Cocsoa€"Chimica nr.
Pana cand va fi privatizata, Uzina din Banie va continua deocamdata productia sub marca Daewoo, pentru care are licenta.
Uzina craioveana ar putea fi preluata in intregime de un consortiu international. ELECTROPUTERE Craiova a livrat ieri catre METROREX Bucuresti prima garnitura de metrou dintr-un nou lot de 20 de trenuri care sunt construite de uzina, in cooperare cu firma suedeza BOMBARDIER Transportation.
Concernul american GENERAL ELECTRIC este interesat de uzina de la Craiova de multi ani.
Intre 1975 si 1978 s-au produs la uzina de la Pitesti 842 de modele Dacia Estafette, replica a celebrului Renault Estafette, o dubita adresata generatiei hippy, care a facut furori in Franta anilor ‘70.
Din acest total, 105.566 unitati au fost produse in uzina Dacia de la Mioveni, iar 6.268 in uzina Somaca din Maroc.
Nu aveam nici garantia ca programele care se dezvolta în uzina vor fi continuate. ... Daca ar fi ajuns la întelegere cu autoritatile române, am fi fost siguri ca uzina de la Craiova ar fi fost implicata si ea în fabricarea de componente si în repararea acestor aparate.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Sunt, de exemplu, circa 20 de angajati numai de la ULP care nu se pot retrage de la Solidaritatea si carora li s-a spus de la sediul Solidaritatea ca trebuie sa se duca la liderii de la uzina sa depuna cerere de retragere, dar acolo au gasit usile inchise", a declarat prim-vicepresedintele FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei.
Cei mai multi dintre angajatii celei mai mari uzine de la Combinat, Uzina de Laminate Plate (ULP), nu vor mai veni la munca incepand cu 21 decembrie si pana pe data de 5 ianuarie, acestia trebuind sa isi ia zilele libere ce li se cuvin pentru orele suplimentare muncite.
Executivul roman este pregatit sa acorde garantia guvernamentala pentru uzina Ford, a anuntat ministrul economiei, Adriean Videanu, la Craiova, la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit lui Videanu, guvernul este foarte aproape de a acorda o garantie companiei Ford Romania, pentru ca aceasta sa demareze investitiile la uzina din Craiova.
google-analytics.com