Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (3.06 secunde)
Firmele prin care omul de afaceri controleaza actiunile sunt, conform acestuia, GALATEX SA si SC GALGROS SA - unde are pozitie de control, SC LIDAS PROD SRL - unde este actionar, SC MECANICA ROTES SA - actionar semnificativ, SC PNEU SERVICE SA - actionar, SC SCULE DE FILETAT SA - pozitie de control si Persoana Fizica Tiru Luminita - persoana implicata in societatea controlata.
Potrivit ultimei înregistrari facute la ORC (pe 27 octombrie), cei mai importanti actionari ai Altur SA Slatina erau Mecanica Rotes SA (28,15%), Celule Electrice Bailesti SA (14,84%) si Revan Com SA (10,25%).
Astfel un grup de studenti din cadrul Facultatii de Mecanica au realizat conceptul unui vehicul off-road.
La baza sa, principiul ramane familiar - jucatorii obtin victorii aliniind simboluri identice pe o linie de plata, similar cu mecanica traditionala a sloturilor. ... Aceasta mecanica inedita a oferit un suflu nou in industria sloturilor, cu Gonzo's Quest pavand drumul ca un exemplu stralucit de succes si inovatie.
Primul-ministru a comparat „Tractorul“ cu Roman, spunand ca Guvernul nu vrea ca uzina producatoare de tractoare „sa sucombe, asa cum s-a intamplat cu Roman“. ... ßeful Executivului considera ca si dupa privatizare uzina brasoveana ar trebui sa ramana o unitate industriala puternica.
Dupa aproape o jumatate de secol, Uzina Aro din Campulung Muscel isi va inchide definitiv portile, zilele trecute iesind din unitate ultimele 5 autovehicule de teren fabricate in cea mai veche intreprindere autohtona de autoturisme.
Potrivit presei spaniole, in zilele urmatoare uzina craioveana va fi vizitata de o delegatie formata din reprezentanti ai Ford, angajati la fabrica din Spania, insotiti de reprezentanti ai companiei, care vor negocia la Bucuresti preluarea Daewoo Automobile Romania.
Cu prilejul Salonului Auto de la Paris, oficialii Ford Europa au declarat ca intentioneaza sa achizitioneze Uzina de Automobile Daewoo de la Craiova.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Dupa ce statul roman a anuntat blocarea ajutorului pentru Ford, compania vrea sa arate ca a facut investitii importante in uzina craioveana.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, directorul Ion Marculescu.
Alta firma care a cumparat un caiet de sarcini este SC UZINA MECANICA ROVINARI (UMR) SA.
Statul incearca fara succes sa recupereze macar o parte din sumele pe care Uzina Mecanica Sadu le are catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj. ... In prezent, datoria globala a UM Sadu, fosta Uzina de Armament, catre bugetul consolidat al statului este de 223 de miliarde de lei.
Uzina Mecanica Filiasi poate produce armament si munitie tip NATO. ... In 2005, cand uzina a fost scoasa a cincea oara la mezat, s-au prezentat din nou Geda Prodexim, Batog Emanoil, de data aceasta ca persoana fizica, si Grimex Oltenia, patronata de omul de afaceri Constantin Dalgoci.
Cele mai importante investitii au intrat in faliment Uzina de armament de la Dragasani, Avicola Iasi si Societatea de Constructii ARCOM, trei dintre cele mai importante investitii ale lui Gigi Becali, sunt inchise sau sunt puse sub sechestru de catre Fisc din cauza datoriilor.
Compania va incepe sa faca angajari in uzina craioveana abia de anul viitor. ... "Cauta in special oameni care au facut mecanica sau electromecanica.
Potrivit acestuia, Renault si Dacia detin in Romania cea mai importanta uzina de vehicule din grup si cea mai mare platforma logistica a aliantei Renault-Nissan.
Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului.
In concluzie, programul a fost un real succes” ne-a declarat Felicia Iordache, organizator. Printre ansamblurile folclorice care au sustinut spectacolele amintim: Salba Prahovei (Plopeni), Ghiocelul (Campina) si Cala Breaza (Breaza).
Printre cele mai importante licitatii organizate in acest an, care au adus venituri intre unu si sapte milioane de dolari fiecare, se numara vanzarile de active de la Rova SA Rosiorii de Vede, Plopeni SA Prahova, Pobac SA Bacau, Somvetra SA Gherla, Tera SA Bucuresti si Conpress Advertising Constanta.
google-analytics.com