Cautare

664 de rezultate pentru "valentin tencovici" (2.55 secunde)
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Unul dintre cele mai violente texte apartine unui membru CNA, Valentin Jucan. ... Valentin Jucan. ... Pana in 2012, Valentin Jucan a fost membru PDL.
Sfantul Valentin , povestea nestiuta Sfantul Valentin, sau Valentin din Terni, este un martir declarat ca sfant al crestinilor romano-catolici, care a trait in secolul III, fiind episcop in Interamna. ... Valentin daruia tinerilor indragostiti flori din gradina lui, dar se spune ca acesta avea har sfant putand vindeca bolnavi.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea. Valentin obisnuia sa organizeze ceremonii de casatorie pentru tinerii crestini, persecutati pe atunci in Imperiul Roman.
14 februarie - ziua Sfantului Valentin Iata ce spun aceste istorioare despre Sf. Valentin Se spune ca Valentin a fost un preot roman martirizat in timpul persecutiei lui Claudius in anii 269-270 d.c. Tanar fiind, Valentin ii ajuta pe crestini in vremurile persecutiei.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... Din povestirile celor cu care intra in contact, Valentin a aflat ca femeile isi doresc sa fie frumoase, dar nu cu orice pret:
In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice. ... Critici dure la adresa fostei conduceri a TVR Directorul general al STRV, Valentin Nicolau, a lipsit de la sedinta de ieri a plenului reunit.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Valentin Nicolau, membru in cadrul noului CA al SRTV, s-a declarat dezamagit, marti, de alegerea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, afirmand ca este prima data in istoria televiziunilor publice din Europa cand in fruntea structurii de conducere este desemnat un ‘sef de serviciu secret’.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Daca deputatul Andrian Mihei a plecat de la PC, iar locul acestuia a fost luat - in fruntea Organizatiei Judetene de la Constanta - de fostul prefect Gheorghe Martin (ex-membru PSD), logic a fost ca si despre Valentin Zeicu sa existe rumori prin targ.
"Stiu ca vine domnul ministru, dar eu sunt in concediu", ne-a declarat, degajat, Valentin Zeicu, directorul general al Canalelor Navigabile. ... - ieri, 2 mai a.c.)", a mai precizat Valentin Zeicu, iar la insitenta noastra a "dezvaluit" chiar si destinatia vacantei sale alaturi de sotie si mai multi prieteni:
Presedintele organizatiei Constanta a Partidului Socialist Roman, Valentin Adem, se afla astazi la Tecuci, pentru a-i ajuta pe sinistratii galateni, nenorociti saptamana trecuta de furia apelor. ... Valentin Adem se afla in fruntea unui partid care incearca sa reinventeze socialismul romanesc.
Impozitul forfetar, marea disputa Noul guvern, instalat de aproape sase luni, nu a facut mare lucru pentru mediul de afaceri, spune vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea.
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
google-analytics.com