Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava.
Inca un tanar este in moarte clinica la spital. Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza.
Un preot, sotia lui si fiul lor si-au pierdut viata in urma accidentului, in Plopeni.
Accidentul a avut loc in comuna Plopeni, unde preotul si familia lui mergeau sa-si viziteze rudele. In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Masina preotului a fost izbita frontal de o alta, condusa de un tanar de 20 de ani. Acesta a intrat pe contrasens, dupa o depasire in curba. Martorii au spus ca acesta petrecuse toata noaptea.
"Am vazut fum. Strigau: aduceti apa", a declarat unul dintre martori.
Soferul vinovat de accident a fost dus si el la spital, unde a fost operat.
"Nu s-a putut face testarea cu etilotestul din cauza leziunilor. Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Preotul George Mihoc avea 69 de ani, iar fiul lui 27 de ani. In urma cu un an de zile, tot in preajma Craciunului, un frate al preotului a murit in Germania, dupa ce acoperisul unei biserici s-a prabusit peste el.