Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (4.19 secunde)
L-am prezentat pe decanul Facultatii de Mecanica... ... Uzina asta a avut atractie tot timpul, si pe vremea lui Nastase, si pe vremea lui Tariceanu.
In plus, ar fi fost forta de munca suficienta si calificata in zona Filiasiului, pentru ca au fost acolo si Fabrica de Transformatoare, si Uzina Mecanica.
Potrivit documentului, este vorba despre intarzieri in livrarea motoarelor K9K, provenind de la furnizorul Motores Valladolid.Decizia de sistare a productiei din cauza acestor motoare nu va afecta Uzina Mecanica Dacia si Centrul expeditii - colectii, care isi vor vor continua activitatea conform programului normal.Dacia produce din ianuarie 61,3 vehicule pe ora.
Este absolvent al Facultatii de Mecanica a Institutului Politehnic Bucuresti, promotia 1969. ... intai, pentru ca Uzina Termoelectrica furnizeaza populatiei energie termica produsa doar de cazanele care functioneaza cu gaze, iar in lipsa gazelor giurgiuvenii ar fi avut o problema aproape insurmontabila in privinta incalzirii locuintelor;
Debite neachitate ale caror valori nu sunt deloc de neglijat au si Uzina Mecanica Orastie, Prescon BV SA si Prescon SA, dar si UCM Resita.
Agentia Domeniilor Statului nu a incasat in 2004 redevente si penalitati de 23,5 miliarde de lei, iar Uzina Mecanica Cugir nu a incasat chirii de 6,7 miliarde de lei.
Tot in el au investit si Ion si Maria Tudor (44 de milioane de dolari), care si-au plasat banii si in industrie (Uzina Mecanica din Ramnicu Valcea).
Conform acestuia, pentru începerea lucrarilor este nevoie de obtinerea de avize speciale de la Serviciul Român de Informatii si MApN, pentru ca fabrica va fi construita lânga Uzina Mecanica (UM) Sadu, unitate unde se produce munitie si care se afla în subordinea ROMARM.
IUG Craiova, Coremi, General Comi, Craimodex, Modexim, Lactido Dolj, SUCPI, Suma Bailesti, TCIF, Uzina Mecanica Filiasi, Reloc, Rucom, Zaharul Calafat.
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
De la Uzina Mecanica Sadu, 200 de angajati vor ramane fara un loc de munca, SC Avi Instant va concedia 38 de muncitori, iar Fivex Petrol - 12.
Sorin International Company - comert cu amanuntul, Icemenerg Craiova - energie, Dumagas Transport - transport international, firma milionarului Mihai Dugaesescu, TMD SA - fabrica de transformatoare de la Filiasi si Uzina Mecanica Filiasi - producator de armament si munitie.
Uzina Mecanica (UM) Filiasi nu a incheiat nici un contract de furnizare de armament cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) din 2006, de cand a fost privatizata cu succes cu investitorii de la Retrom Pascani.
25.000.000 de oameni, in Europa Comunitara - e posibil sa contribuim si noi, cu 1.000, adica numarul angajatilor pe care ii are George Becali la intreprinderile sale, Uzina Mecanica Dragasani, Avicola Iasi, ARCOM, ca si la Clubul Steaua.
Dupa verificarile de la fata locului, s-a stabilit ca patru oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost raniti.
Uzina Mecanica Cugir vrea sa-si creasca capacitatea de productie munitie tip NATO. Militarii romani vor primi o noua arma de asalt.
Astfel, azi, intre orele 8-16, vor ramane fara curent electric locuitorii de pe strazile Egretei, Lastunului, Paunului, Cucului, Nationala, bulevardele Uzina 1 si Uzina 2 din orasul Ovidiu.
Libertatea informeaza:Ford lanseaza la Geneva B-Max Ford lanseaza astazi, 1 Martie 2011, la Geneva, un concept misterios, despre care se stie doar ca va fi fabricat in uzina din Craiova.
Consilierul local PSD Nicolae Rainea regreta ca, in urma cu citeva saptamini, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, i-a adresat cuvinte grele presedintelui Aliantei Pensionarilor (AP) din Galati, Ionel Purice, care i-a fost sef pe vremea cind cei doi lucrau la Uzina de Rulmenti din Birlad.
El a declarat ca a furnizat sapte note informative catre Securitate timp de doi ani, perioada in care a lucrat la uzina Tractorul Brasov, ocupandu-se de un contract cu libienii.
google-analytics.com