Cautare

6806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 dolj" (4.16 secunde)
Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Reprezentantul guvernului in teritoriu la Dolj detine doua functii importante in acelasi timp.
Va rugam sa consultati pagina de intranet" a fost mesajul transmis catre primarii de comune din Dolj. ... Prefectul de Dolj a explicat ca nu toate administratiile locale au manifestat aceeasi deschidere si aplecare catre reforma.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie. ... "Pana in prezent, in Dolj, procesul de identificare a parcelelor agricole s-a finalizat in 97 de localitati.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008.
La ceremonie au mai participat presedintele PSD, Mircea Geoana, care este si presedinte al Senatului, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, care indeplineste si functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), si alti demnitari, senatori, deputati, fosti prefecti, dar si sefi ai institutiilor deconcentrate.În mod ironic, au luat parte la "ungerea" prefectului si unii conducatori de institutii pe care chiar PSD vrea sa-i schimbe.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970. ... Anul 2001 inseamna inceperea activitatii in administratia publica locala si, implicit cu Consiliul Judetean Dolj.
google-analytics.com