Cautare

1620 de rezultate pentru "anastasia lazariuc dor de mama" (2.63 secunde)
Iubito,/esti ca o primavara/cioplita-n privighetori/si-n cintec/de dragoste. ... "Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri; dor scaldat in ploi de soare;
Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... Povesti, de asta e nevoie. Toti vor sa ia premiul Nobel, toti scriu romane despre oameni de asfalt, Frumoase povesti. ... Mi-e dor... Mi-e asa un dor de Nichita...
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
In cinematografe, puteti vedea in curand filmul Fifty Shades Darker (Cincizeci de umbre intunecate), in regia lui James Foley.
In contextul actual, cultura reuseste sa razbeasca, traversand orice granita, iar Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, a demonstrat acest lucru. Noul sau volum de poezii, Cu aripi de Lumina, a vazut recent lumina tiparului.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti. Ce au insemnat cei 18 ani, spune chiar proprietarul lantului de restaurante, Catalin Mahu:
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Dupa ce a incercat mai multe instrumente, de la varsta de 3 ani pana la 7 ani, cu multe ore facute cu profesori de muzica, Damian a simtit ca nimic nu se prinde de el pana cind bunicul i-a pus naiul in mana si astfel Damian a inceput sa invete sa cante, ascultand muzica la casetofon.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
"E cartea asta, "Valiza cu zapezi", ca o culegere de trairi personale. Si am citit-o din scoarta in scoarta de mai multe ori si sunt pasaje pe care le stiu fara sa trag cu ochiul la randuri.
Plecand prea devreme din lumea pe care a iubit-o, ea a zdrobit multe inimi, iar pentru multi dintre cei care au cunoscut-o si au apreciat-o, amintirea este la fel de dureroasa.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music. Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune".
Un text de recitit, scris de Lucian Avramescu si arhivat pe Internet: ... Acum o mie de ani, pe Calea Victoriei din Bucuresti marsaluia o coloana cu, ziceau chiar jandarmii, mai bine de 500.000 de oameni.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
Mesteri populari din zona Oltenia si Harghita au poposit miercuri, 11 martie, pentru cateva zile, la Galeriile Real pentru a-si expune lucrarile in cadrul primei editii a Targului Artelor Dor. Pana pe 15 martie, craiovenii pot admira creatii populare care vorbesc de traditie:
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Inimile lor bat toate in mine pe rand Si se transforma intr-un falfait de aripi Cand incep sa doara si sa-si aminteasca Toate ekg-urile din vremea dragostei Cand dulcea si frumoasa impertinenta a ei Facea sufletele sa muste pana la prasele albul tencuielii.
google-analytics.com