Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (6.01 secunde)
Ziarul "Adevarul" de azi contabilizeaza cateva dintre aceste societati: Loteria Romana, Hidroelectrica, CFR, Romsilva, TAROM, Compania de Autostrazi, Romgaz, Transgaz, Transelectrica, Eximbank, CEC Bank, Fondul Proprietatea, Regiile judetene de Transport, Apa-Canal sau de Drumuri si alte zeci si zeci de asemenea firme.
Statul ar economisi 800 de milioane de euro daca ar reduce cu 25% salariile angajatilor din companiile sale, care oricum sunt duble fata de media economiei. Unde se duc miliardele statului se intreaba Ziarul Financiar. Puteti citi in continuare articolul pe aceasta tema.
Ziarul Financiar publica articolul "Brokerii se rascoala: retinerea anticipata a 10% din castigurile investitorilor va falimenta piata de capital", pe care-l puteti citi in continuare.
Ziarul Azi publica articolul "Rezerva de aur a BNR s-a mentinut, la 30 iunie 2010, la 103,7 tone. Isarescu sta pe aur", pe care il puteti citi in continuare.
Romania trebuie sa treaca la cote progresive de impozitare a tuturor veniturilor de la 1 ianuarie 2011, inclusiv a pensiilor, iar bugetul pe 2011 va trebui construit pe un asemenea sistem, a declarat pentru Ziarul Financiar ministrul finantelor Sebastian Vladescu.
Ziarul a devenit, odata cu epoca multimedia, un mijloc extraordinar de a face lucrurile astea. Mie imi place sa construiesc si ma hraneste pe mine ideea de a construi si de a face bine in general.
Nu am crezut ca o sa ajung aici, cel mai important, pana la urma, este sa supravietuiasca ziarul si oamenii care cred cu tarie in ceea ce fac.
Plecam dimineata de acasa si ajungeam seara tarziu dupa ce, de multe ori, vedeam cum ziarul se tipareste, vedeam cum trecea de calandru si, uneori, aveam bucuria sa ma trezesc dimineata foarte devreme, sa iau metroul si sa vad pe cineva ca citeste articolul pe care eu il scrisesem cu o zi inainte.
Si-a urmat impulsurile pozitive si a deschis, in cadrul deseori generos al colaborarii cu Dan Voiculescu, ziarul modest si lipsit de putere, "Jurnalul National", tuturor fertilitatilor spirituale, ducandu-l pana la conditia de ziar numarul 1 al Romaniei.
Ziarul AZI dedica un articol foamei de bani a guvernarii Basescu-Boc, strigata pe unde radio de presedintele actual al Romaniei.
Cu toate acestea, previziunea economistului-sef al ING contrasteaza cu cea a Comsiei Europene si a FMI care vad un avans economic de 1,5-2% si in 2011 pentru economia Romaniei. Nicolaie Chidesciuc crede ca PIB-ul Romaniei va scadea anul viitor cu inca doua procente, scrie Ziarul Financiar.
Iar la inceputul acestui an, intr-un interviu pentru ziarul austriac Der Standard, Rogoff a identificat din nou Romania ca tara cu risc de faliment, alaturi de Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia.
In anul 2004, a relansat, ca redactor-sef, ziarul "Cotidianul", pe care l-a condus cativa ani mai tarziu si din pozitia de director editorial.
In anul 2004, a relansat, ca redactor-sef, ziarul Cotidianul, pe care l-a condus cativa ani mai tarziu si din pozitia de director editorial.
In anul 2004, a relansat, ca redactor-sef, ziarul Cotidianul, pe care l-a condus cativa ani mai tarziu si din pozitia de director editorial.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
In cursul unei intalniri de acum doua zile cu liderii sindicali din Rusia, Vladimir Putin (foto) a amintit despre starea economica "deplorabila" prin care trece Romania, anunta ziarul mentionat.
Ziarul Financiar noteaza opiniile analistilor si ale reprezentantului FMI pentru Romania, Mihai Tanasescu, despre efectele legilor votate de Camera Deputatilor de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Ziarul Financiar noteaza opinia consilierului Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, despre cele doua legi votate de Camera Deputatilor, de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Ziarul de Cluj informeaza: "Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
google-analytics.com