Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.96 secunde)
Integrarea in Uniunea Europeana poate scoate Romania de pe piata cartofului, sunt de parere reprezentantii producatorilor de cartofi, comenteaza “Ziarul de Bacau“.
„Ziarul de Roman“ spune ca in urma unei sentinte judecatoresti inventatorii si-au primit banii aferenti anului 2003 si spera ca si suma aferenta anului 2004 sa fie obtinuta tot in acest mod.
„Ziarul de Bacau“ spune ca vizita este si ca urmare a faptului ca rafinorii au sesizat europarlamentarii cu privire la tratamentul discriminatoriu la care a fost supusa Rafo in raport cu ceilalti operatori din industria petrolului din Romania.
Un articol pe cat de rau-intentionat, pe atat de lipsit de argumente, publicat in ziarul a€žZiuaa€œ din 4 noiembrie 2005, incearca sa improaste cu noroi Grupul de firme European Drinks, unul dintre cele mai puternice si mai respectate grupuri industriale din Romania si din Europa.
Faptul ca domnul Piperea a facut aceste afirmatii eronate in calitatea sa oficiala de avocat ANAF, precum si lipsa totala a unui punct de vedere care sa explice opiniei publice realitatea au generat o serie de reactii ale unor parteneri de afaceri ai rafinariei, parteneri care acum, considerand ca fiind reale afirmatiile pe care ziarul dumneavoastra le-a gazduit, solicita SC RAFO SA plati in avans sau garantii suplimentare.
Daca Romania si Bulgaria nu vor reusi sa realizeze toate progresele solicitate de Comisia Europeana in raportul din octombrie, in special in ceea ce priveste combaterea coruptiei, sunt confruntate, pe langa amanarea cu un an a aderarii, si cu o alta "sabie a lui Damocles", afirma ziarul austriac.
Bulgaria plateste 183 de dolari pentru mia de metri cubi, insa Gazprom are acum pretentia sa incaseze de la bulgari un pret mai mare, adica 258 de dolari. Ceea ce Sofia refuza, spunind ca are un contract semnat pina in 2010", scria ziarul francez.
Razboiul gazelor, declansat intre Rusia si Ucraina, isi poate gasi solutia pentru Romania printr-o investitie ce se va initia intre Roman si Piatra Neamt, la Margineni, titreaza "Ziarul de Roman".
FMI ar putea profita de aceasta pentru a explica lumii intregi ce face el, dincolo de imprumuturile pe care le acorda pietelor emergente pentru a le ajuta sa depaseasca crizele, conchide semnatarul articolului din ziarul financiar londonez.
FMI, amenintat de faliment Ziarul britanic "Financial Times" explica intr-un numar recent ca Fondul Monetar International (FMI) are dificultati in finantarea activitatii sale, din lipsa de clienti.
Nu putem sti care sunt intentiile acestor indivizi cu privire la colegul nostru, astfel incat, pentru orice eventualitate, ziarul nostru a depus in cursul zilei de azi o plangere impotriva acestora, urmand ca Politia sa descopere despre cine a fost vorba si daca intentiile acestora erau, intr-adevar pasnice.
Politica Erste Bank este de a incerca sa cumpere restul actiunilor BCR pentru a ajunge sa detina controlul deplin asupra bancii, a declarat, la Viena, Andreas Treichl, presedintele Erste Bank, citat de "Ziarul Financiar".
Declaratia presedintelui CNPAS a fost facuta la un seminar privind pensiile private, organizat de "Ziarul Financiar" si de ING Asigurari de Viata.
Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro in perioada 16 martie-23 aprilie si preluat de "Amos News".
Contactati in repetate randuri de ziarul nostru, reprezentantii Petrom s-au ferit sa comenteze in vreun fel declaratiile liderului democrat. Potrivit Mediafax, liderul PD a dat vina pentru situatia creata pe guvernarea PSD dintre anii 2000-2004, timp in care s-a promovat coruptie si saracie.
Cu ocazia discutiilor pe marginea aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, Deutsche Welle informeaza ca ziarul "Frankfurter Allgemeine Zeitung" a publicat un amplu articol privitor la situatia economica a celor doua tari, citand un studiu efectuat de sectia de cercetare a economiei a bancii germane Deutsche Bank Research.
Ziarul "Replica" va clarifica procesul de devalizare a SC Mangalia SA, care a fost supusa unui proces de privatizare care ridica multe semne de intrebare.
Prezent la un seminar organizat de "Ziarul Financiar", Ghetea a aratat ca "limita de 30% va fi depasita". In opinia bancherilor, "acest lucru este pozitiv".
In cazul in care informatia prezentata de ziarul american Oakland Press se confirma, investitiile facute de Ford ar conduce la crearea a 150.000 de noi locuri de munca in Mexic, aceasta insemnand reducerea ratei somajului cu aproximativ 15 la suta.
Avand in vedere aceasta exprimare, inregistrata de reporterul "Replica" la fata locului, asteptam scuzele Trangaz fata de populatia judetului Constanta, iar in numarul viitor vom reveni si cu alte argumente contra asa-zisului "drept la replica" primit de la Transgaz de ziarul nostru.
google-analytics.com