Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (3.59 secunde)
Ma intreb cum pot sustinatorii dvs sa nu se simta ca o turma de oi manata inainte si inapoi" scrieCristian Tudor Popescu pentru ziarul Gandul.
La solicitarea The Guardian, Traian Basescu a declarat ca nu va comenta actuala criza politica inainte de o decizie a Curtii Constitutionale. Insa eurodeputatul Monica Macovei a declarat pentru ziarul britanic ca Traian Basescu este dispus la reconcilierea cu Victor Ponta.
Circula zvonuri potrivit carora Merkel, indignata, a lasat la o parte extrase ale cartii publicate in ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, dupa ce a citit doar cateva randuri.
"Sprijinit de americani, in schimbul promisiunii ca se va retrage incet dar sigur de pe scena politica, presedintele Romaniei a primit asigurari de la partenerii externi ca va beneficia de o imunitate totala, timp de 12 ani", scria ziarul mentionat.
anul trecut, in vara, el avea o pozitie identica, declarind, pentru ziarul "Gindul", ca, in Romania, la ora actuala, au ramas cel mult 15-16 milioane de alegatori.
Agentia de rating Standard&Poor‘s a upgradat vineri Romania in categoria "investment grade", oferindu-i perspectiva stabila, ceea ce inseamna ca marii investitori de portofoliu pot reveni pe piata romaneasca - este o informatie publicata pe Ziarul Financiar.
In aprilie 1881, intr-un articol din ziarul Timpul, Eminescu scria: A fi bun roman nu e un merit, nu e o calitate ori un monopol special, ci o datorie pentru orice cetatean al acestui stat.
Nascut in 1971, Mihalache a fost dupa Revolutie jurnalist la ziarul Azi. La varsta de 23 de ani, Mihalache a devenit expert guvernamental.
ora 10.55 Adeptii unui vot pozitiv la referendumul de duminica din Grecia ii devanseaza usor ca procent pe cei care intentioneaza sa voteze varianta 'nu', recomandata de guvern, conform unui sondaj de opinie publicat vineri de ziarul Ethnos, relateaza AFP si Reuters, conform Agerpres.
Ambasadorul confirma astfel o informatie dezvaluita de ziarul The New York Times (NYT), care citeaza surse diplomatice potrivit carora administratiile anterioare ale ambelor partide au prelungit cu saptamani sau luni, potrivit unei traditii, mandatele unor ambasadori, mai ales ale celor care au copii la scoala.
Scrisoare (intre)deschisa, dar foarte sincera Catre Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei Domnule presedinte, Va scriu in multipla calitate de cetatean Roman si American, de editorialist la ziarul Cotidianul (fondat de marele patriot roman Ion Ratiu), si de editor/fondator al celei mai vechi publicatii de limba roman in activitate la New York, New York Magazin.
Dupa cum informeaza “Ziarul de Bacau“, planul de reorganizare a Rafo se afla acum in tribunal, care va da un verdict asupra lui la 24 noiembrie.
Dupa cum se arata in “Ziarul de Bacau“, SNP Petrom contesta trecerea in tabloul creditorilor a firmelor Faber Invest & Trade, cu o datorie de peste 5.000 de miliarde de lei, si a VGB Oil, cu 1.500 de miliarde de lei, firme controlate de fratii Octavian si Marian Iancu si care sunt si principalii actionari de la Rafo.
In acest sens, am aratat intr-un recent articol publicat in exclusivitate de ziarul nostru despre intentia lui Moldoveanu de a organiza, in data de 7 ianuarie a.c., o licitatie pentru inchirierea serviciilor de depoluare pe platforma portuara, actiune ce a fost invaluita in mister chiar si pentru majoritatea angajatilor Administratiei Portuare.
Pe revers se gaseste un numar din ziarul "Timpul", cladirea Bibliotecii Universitare din Iasi si un tei. Printre elementele de siguranta figureaza o fereastra transparenta in forma de clepsidra, filigran, banda aurie si element de siguranta de suprapunere fata/verso.
Liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian, citat de “Ziarul de Bacau“, a spus ca rafinaria poate fi repornita prin eliberarea certificatului de exonerare a datoriilor.
Ziarul il citeaza pe comisarul european pentru taxe si impozite, Laszlo Kovacs, care spune ca Uniunea Europeana sprijina trecerea la acest regim fiscal.
Blocurile pentru care s-a inceput constructia inainte de 1989, ramase neterminate, vor fi finalizate pana in 2007, a declarat ieri ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, László Borbelr, la un seminar organizat de “Ziarul Financiar“.
Preturile locuintelor din blocurile vechi ar putea sa scada pana la sfarsitul anului, mai ales ca acestea au ajuns la limita suportabilitatii si au determinat blocarea acestui segment al pietei, a declarat ieri directorul agentiei imobiliare Neocasa, Mircea Cleciu, in cadrul unui seminar organizat de “Ziarul Financiar“.
Si ziarul noteaza in concluzie: “Oricum, aceasta retorica populista a si provocat enorme pagube in special in Romania si in Bulgaria.
google-analytics.com