Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (3.86 secunde)
Fiat isi indreapta atentia spre Opel Dupa ce a incheiat alianta cu Chrysler, Fiat vrea sa ajunga acum la un acord cu Opel, subsidiara europeana a General Motors, a declarat Sergio Marchionne, administrator delegat al producatorului auto italian, in cadrul unui interviu publicat de ziarul La Stampa, relateaza NewsIn.
Despre studiul de fezabilitate pe ruta feroviara Craiova - Calafat, ziarul Gandul a scris ieri ca proiectantul Italferr ar fi facut o greseala depistata de oficialii Uniunii Europene de la Bruxelles.
Marti, 30 iunie 2009, va avea loc cea de-a patra editie a evenimentului "Cei mai mari jucatori din economie", organizat de un puternic ziar de business din Romania (Ziarul Financiar).
Mai nou, Ion Cristoiu a decis sa puna capat si colaborarii cu ziarul lui Marius Tuca, "Jurnalul National". Formal, Cristoiu a declarat ca s-a suparat ca sefii trustului nu au dat nicio reactie la atacurile unor gazetari ai Intact la adresa lui.
Reprezentantii Kirchhoff au declarat pentru Ziarul Financiar ca renunta la investitia de la Craiova, pentru ca nu au primit spatiu in Parcul Industrial.
Jurnalistul a decis sa puna capat si colaborarii cu ziarul lui Marius Tuca, "Jurnalul National", unde asigura de ani de zile editorialul, motivul supararii fiind aceeasi lipsa de reactie a sefilor trustului fata de atacurile unor gazetari ai Intact.
La randul sau, Adrian Ursu este unul dintre cei mai respectati jurnalisti de presa scrisa si televiziune, care s-a format la ziarul Adevarul.
El a reiterat decizia de a aplica modelul editiilor on line platite, spunand ca nu exista o "canibalizare" intre ziarul scris si editia electronica.
Moneda canadiana a atins paritatea cu dolarul american in primul trimestru al anului 2008 si, desi a cazut, este pe cale sa recastige teren, scrie ziarul francez Le Monde.
Numarul de dosare noi de insolventa ar putea depasi in acest an 20.000, o crestere de 300%, fata de anul 2007", a declarat Arin Octav Stanescu, managing partner la Stanescu, Milos, Dumitru si Asociatii, in cadrul evenimentului organizat de Ziarul Financiar, "Cum se poate proteja insolventa de creditori?", noteaza editia online a publicatiei Wall-Street.
Anul trecut, veniturile universitatii private au urcat cu 50% comparativ cu exercitiul financiar din 2007, in timp ce excedentul raportat a crescut cu aproape 60%, se afirma intr-un articol din Ziarul Financiar.
Cristoiu face o analiza, in ziarul Ring a capcanei in care a cazut Basescu la Realitatea TV. Intr-un interviu acordat unui ziar central, Traian Basescu sustine ca in emisiunea de la Realitatea TV s-a dus intr-o emisiune-capcana.
• Jurnalistii fac ziarul, nu Paunescu, nu Ringier, asta n-ar trebui sa fie uitat - daca procentul oportunist va sufoca oamenii de calitate din redactie, cum s-a intamplat prin alte locuri, totul se va duce de rapa.'
Romania a fost in ultimii trei ani cea mai importanta tinta de investitii din regiune pentru companiile de dezvoltare imobiliara, care au atacat piata cu 33 de centre comerciale noi, in urma unor investitii de aproximativ 2,5 miliarde de euro, arata o analiza a Ziarului Financiar.
Ziarul Gandul prezinta ultima experienta a guvernatorului BNR, in economia reala, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.
Era planificat, pentru ca ziarul nu mai folosea la nimic din ceea ce fusese planificat sa faca. Acestui grup de interese economico-securiste i-a trecut cateva gloante pe langa ureche.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Romania a ramas in recesiune in primul trimestru, iar sperantele revenirii economiei in teritoriul pozitiv s-au mutat spre al doilea trimestru din 2010, potrivit analistilor, informeaza Ziarul Financiar.
Exista finantarea si exista discutii pentru managementul acestui post TV, care va fi in acelasi trust cu ziarul Puterea. Avem in vedere inclusiv o retea nationala de radio.
google-analytics.com