Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.67 secunde)
Ziarul Financiar informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost ieri indecis in ceea ce priveste prognoza pentru iesirea din recesiune:
Fostul presedinte al Romaniei a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii, Cristian Leonte si ale jurnalistilor Claudiu Pandaru(redactor-sef "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial "Ziarul Financiar") referitoare la situatia politica actuala, dar si la evenimentele din decembrie 1989.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi: pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
"Lazaroiu, in anii de gratie 2005 si 2006, a fost cu institutul pe care-l conduce, CURS, sub un contract cu Jurnalul National, ziarul unde am onoarea sa fiu inca redactor-sef, si ne producea sondaje saptamanal pe banii motanului Felix, cum ii spune dansul la televizor si prin ziare, in interviuri.
Ziarul de autor a dominat scena jurnalistica in anii ‘90 si a disparut incet-incet. Presa din principiu se opune Puterii, dar "Adevarul" nu va face niciodata partizanat politic.
Ziarul Financiar publica articolul "Misu Negritoiu, ING: Romania de azi este esecul generatiei politice a anilor ‘90 din care am facut parte si eu si ai carei exponenti sunt presedintele Basescu si guvernatorul Isarescu".
Ziarul indian citeaza surse care spun ca ar exista interes din Romania, Turcia si Brazilia pentru ca Nano sa ajunga in aceste piete.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Ziarul Financiar informeaza: Statul a inceput pregatirile pentru cea mai mare oferta de pe Bursa.
Ziarul Financiar informeaza: Relansarea economica prin investitii, o iluzie: anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Ziarul Financiar informeaza: Boagiu devine Berceanu 2 al autostrazilor:
Ziarul Financiar:
Ziarul Financiar informeaza:
sa ai banii lui Patriciu si sa nu fii in stare sa faci o televiziune profesionista, o televiziune, pur si simplu, e lipsa de putinta sau lipsa de vointa? Cat despre ziarul "Adevarul", nici daca il platea Basescu nu-i facea servicii mai mari.
Ziarul Finaciar informeaza: Francezii de la BNP Paribas arunca in derizoriu planul Romaniei de a trece la euro.
Ziarul Vocea Valcii informeaza: Senatorul Coca reclama falimentul din agricultura romaneasca Senatorul PSD Laurentiu Coca condamna Guvernul Boc pentru distrugerea agriculturii din Romania.
"Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2011", a declarat Irinel Gheorghe, managing partner al Dufa, conform Ziarul Financiar.
Schwartzenberg a declarat pentru ziarul "Evenimentul Zilei"ca nu are habar despre cercetarea sa de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar spune ca are toata contabilitatea in regula, pusa la punct de o firma de specialitate.
Adrian Vasilescu comenteaza in Ziarul Financiar: Un pod nu prea indepartat. Regula nu are exceptii: cine a intrat in Uniunea Europeana va adera si la euro.
Ziarul Financiar informeaza: Romgaz a facut profit de 70 milioane de €uro vanzand gazele mai scump Romgaz Medias, una dintre cele mai valoroase companii detinute de stat, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an un profit net de 298,7 mil.
google-analytics.com