Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. In acelasi timp, Adrian Ursu - redactor-sef al publicatiei in ultimul an - a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
Nistorescu are 60 de ani si lucreaza neintrerupt in presa scrisa si audio-video de 35 de ani. Imediat dupa Revolutie, in 1990, Nistorescu a fondat, impreuna cu Mihail Carciog, trustul de presa "Expres", la care a fost director si unde a publicat articole sub genericul "Reportaj de buzunar" si "Epistole politice". In 1995, publicatia s-a desfiintat.
In 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, a devenit directorul cotidianului "Evenimentul Zilei", unde a publicat "Comentariul zilei".
De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM. Cornel Nistorescu este de cativa ani unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV.
Este un scriitor care si-a probat talentul prin trei carti publicate, ce cuprind scrieri aflate undeva la granita dintre reportaj si proza scurta: "Intamplari in linistea unei fotografii" (1978), "Paradisul provizoriu" (1982) si "Proprietarul de iluzii" (1988).
La randul sau, Adrian Ursu este unul dintre cei mai respectati jurnalisti de presa scrisa si televiziune, care s-a format la ziarul Adevarul. Co-fondator al ziarului Gandul, Adrian Ursu s-a alaturat Grupului Realitatea-Catavencu in 2007, ca membru al consiliului editorial Cotidianul si realizator de talk-show la Realitatea TV.