Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
"Decizia de a implementa acest proiect a fost luata chiar in aceasta seara. Avem finantarea necesara pentru doi ani. Exista finantarea si exista discutii pentru managementul acestui post TV, care va fi in acelasi trust cu ziarul Puterea. Avem in vedere inclusiv o retea nationala de radio. Este un proiect pe care il voi coordona personal", a declarat Adrian Thiess pentru paginademedia.ro.
Actionariatul postului de televiziune este tinut, inca, secret, iar Thiess spune ca este posibil un joint venture cu CNN.
Despre viitorul post tv de stiri, Adrian Thiess, a declarat ca "va fi un post complet detasat de orice chestiune partinica editorial" si ca va "umple o nisa de credibilitate care exista in Romania pe piata posturilor TV. Dupa 2009, cand am vazut cum pot fi folosite posturile de stiri in favoarea unui candidat, era loc pentru un post de stiri echilibrat."
La lansarea de pe 14 aprilie a ziarului "Puterea" a participat un alt fost sef de stat, Mihail Gorbaciov.