Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (4.96 secunde)
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu a venit cu o solutie concreta, ci s-a multumit sa spuna ca acest lucru se va intampla in viitorul apropiat.Tariceanu a spus ca nu-i ramane decat un singur lucru de facut, si anume sa vina in parlament cu un guvern stabil.
"Si pentru ca a facut atatea gafe, viitorul presedinte al Romaniei nu va mai fi Traian Basescu", a punctat Popa. Conservatorul crede ca viitorul presedinte va fi un candidat comun desemnat de partidele care au votat pentru suspendarea lui Basescu, foarte probabil un tehnocrat:
"I-a interesat cum sa stopeze libertatea justitiei, sa isi prezerve avantajele din cei 16 ani de tranzitie, i-a interesat care sunt garantiile pentru viitorul lor, si nu pentru viitorul romanilor", a adaugat Basescu.
Senatorul Ioan Talpes, presedinte al Uniunii Populare Social Crestine (UPSC) considera ca structurile oligarhice care finanteaza PNL, PSD, PC, UDMR si PRM ameninta viitorul Romaniei in Uniunea Europeana si considera ca in acest moment, cea mai potrivita este o guvernare tehnocrata.
Cel poreclit "Buldogul" are sanse indiscutabil mai mari ca Geoana de a fi desemnat viitorul premier, daca va fi nominalizat de catre PD. ... Cu atat mai mult cu cat Presedintia a anuntat ieri ca viitorul premier nu este obligatoriu a fi ales din Parlament sau conducerile partidelor.
Potrivit lui Corlatean, discutiile despre viitorul PSD ar trebui amanate pana dupa europarlamentare.
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat ca democrat-liberalii vor discuta cu orice partid va intra in viitorul Parlament, pentru a forma Guvernul, desi personal este adeptul unui Cabinet PDL, fie acesta chiar unul minoritar, sustinut de alte formatiuni din Parlament.
Am sustinerea tuturor partidelor, respectiv PRM, PNL, PNG si UPSC, care sunt alaturi de mine, si cu aceasta ocazie in viitorul consiliu local am reusit sa adun in jurul meu 11 consilieri locali, deci putem concluziona ca am majoritatea in viitorul consiliu.
Ce stie Geoana si o declara deschis pe acest subiect este insa doar faptul ca grupul PSD de la malul marii va primi garantat un post de ministru in viitorul (eventual) guvern.
pe langa declaratiile de presa in care a laudat performanta organizatiei de la malul marii, care practic a inrosit judetul, a fost smulsa si promisiunea unui minister in viitorul guvern social-democrat.
Presedintele executiv al UDMR, Hunor Kelemen, apreciaza ca daca pornim de la rezultatele alegerilor locale, viitorul Parlament al Romaniei va fi format din reprezentanti a patru partide:
Cotidianul "Replica" a fost primul care a prezentat cateva nume interesate sa faca parte din viitorul guvern. ... Gurile rele din jurul Corinei Martin au afirmat ca ea este chiar convinsa ca va detine acest post in viitorul guvern PSD.
Stolojan a precizat ca el nu aplica modelul "candidatului unic si cu mandrie", cu trimitere la adversarii sai politici Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, care au fost deja desemnati de catre partidele lor drept candidati pentru functia de prim ministru in viitorul guvern.
Domnia sa va fi viitorul premier si va conduce viitorul Guvern", a sustinut Bogdan Ciuca. La fel a raspuns Ciuca si in legatura cu portofoliile pe care le va primi PC intr-un viitor cabinet.
Bogdan Olteanu i-a avertizat marti pe deputati ca va inchide sesiunea parlamentara daca insista sa dezbata initiativele populiste care greveaza bugetul pe 2009 si viitorul guvern.
Basescu a avertizat ca un guvern cu o sustinere de 20% in Parlament nu se poate angaja pentru viitorul cabinet si a indemnat partidele politice sa inceapa o dezbatere publica in aceasta campanie privind un proiect de lege pentru salarizarea bugetarilor.
"Suntem de acord, in continuare, ca PD-L si UDMR vor colabora in interesul noului Guvernm, iar colegii nostri din PD-L isi mentin pozitia ca UDMR trebuie sa fie prezent in noua coalitie si in viitorul Guvern", a declarat liderul UDMR.
Intrebat daca aceasta colaborare vizeaza functii de secretar de stat in viitorul guvern, Boc a raspuns:
PDL si PSD si-au impartit ministerele si si-au anuntat propunerile pentru viitorul Guvern. ... Propunerile PSD+PC Propunerile aliantei PSD + PC pentru viitorul Guvern sunt urmatoarele:
google-analytics.com