Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (8.01 secunde)
Liderul interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat luni seara ca nu vizeaza - la viitorul Congres PSD - functia de presedinte a partidului.
Cateodata adultii incearca sa gaseasca cuvinte alinatoare, sau sa plaseze toata problema in viitorul indepartat, sau sa risipeasca teama copilului cu povesti care neaga moartea in favoarea reinvierii, a vietii eterne, a raiului si a reintalnirii.
Daca si-a facut aparitia viitorul, mintea poate curge, isi poate urma cursul, mintea are spatiu sa se miste. Scopul da nastere viitorului, viitorul da nastere timpului.
- Animale de companie ar mai exista in viitorul utopic pe care vi-l imaginati? ... Daca reusim sa redefinim responsabilitatea pentru ceea ce ne este comun - istoria, patrimoniul cultural, orasele, strazile, valorile - viitorul nostru comun poate fi unul al bunastarii impartasite.
Lucretia naste un fiu sanatos si robust, viitorul Ercole al II-lea si se insanatoseste repede dupa nastere. ... Lucretia, care in 25 august da nastere unui copil (viitorul cardinal Ippolito al II-lea d'Este), este singura care-l contacteaza si se preocupa de el in timpul captivitatii.
Cum vedeti viitorul ei?
toti acesti tineri reprezinta o resursa strategica pentru viitorul tarii! ... comunitate, laborator de idei si platforma de actiune civica a tinerilor, oferind idei si solutii concrete in domenii de importanta strategica pentru viitorul Romaniei.
mai precis la Corbu) candidatul va fi liberal", a declarat Dragomir, adaugand "viitorul primar la Corbu va fi Galbinasu si nu vorbesc povesti".
Daca visezi ca vei gasi bani pe drum inseamna ca vei reusi sa scapi de o serie de ganduri urate care te consuma prea mult iar daca primesti bani inseamna ca vei auzi o serie de vorbe care nu-ti convin ori vei calatori in viitorul apropiat impotriva vointei tale.
Libertatea copilului e mai valoroasa, pentru ca el este viitorul omenirii. Vremea ta a trecut - ce conteaza daca viitorul va fi impotriva ta?
Demisionarii din fruntea Serviciilor secrete nu au inca o optiune clara privind viitorul lor politic. Amandoi vor sa stea o vreme deoparte, pentru "recuperare".
In replica, ministrul i-a explicat lui Dan Voiculescu faptul ca viitorul comisar european va fi numit direct de premier, fara a avea loc vreo depunere de candidatura. ... Deocamdata, potrivit unor surse guvernamentale, lista din care va fi ales viitorul comisar european roman este destul de lunga.
La Pitesti, consilierul prezidential a precizat ca va discuta cu Traian Basescu viitorul sau si ca va lua o decizie in viitorul foarte apropiat.
Cu toate acestea, surse din PD au declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca formatiunea democrata ar vrea sa numeasca viitorul ministru al Apararii Nationale, dupa un schimb de portofolii cu PNL.
Si asta din simplul considerent ca viitorul comisar european este prin definitie apolitic si apatrid, lui Vosganian fiindu-i interzis sa promoveze in Comisia Europeana interesele Romaniei sau ale PNL.
Premierul de origine olteana Geoana a mai spus ca viitoarea echipa de conducere a partidului trebuie sa readuca formatiunea la guvernare, iar Oltenia va da viitorul premier al Romaniei. ... Presedintele PSD a mai spus ca, odata cu revenirea PSD la guvernare, Oltenia va da viitorul premier al Romaniei:
Iar Ludovic Orban ar putea fi viitorul vicepresedintele responsabil cu imaginea partidului. ... In ceea ce-l priveste pe viitorul lider al liberalilor, singura candidatura anuntata pana la ora inchiderii editiei ramane cea a lui Calin Popescu-Tariceanu.
La viitorul Congres s-ar putea sa fiu la PLD - Plecat La Dumnezeu "Avem nevoie de acest Congres pentru limpezirea apelor dupa plecarea celor putini si ramanerea celor multi", a declarat Quintus, numindu-i pe initiatorii Partidului Liberal Democrat "niste nimeni binevoitori".
Duminica, Hillary Rodham Clinton a declarat ca doreste sa devina presedinte al Statelor Unite, deoarece "este ingrijorata in legatura cu viitorul tarii".
Ministrul Finantelor, considerat succesorul lui Blair pana la organizarea viitoarelor alegeri, si tanarul lider al Partidului Conservator si-au prezentat in discursurile lor punctele de vedere privind viitorul, care vor trebui sa asigure o legatura stransa intre aspectele ecologice si cresterea economica.
google-analytics.com