Cautare

233 de rezultate pentru "abonament telekom" (2.95 secunde)
Internet pentru laptop fara abonament.
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Cartela sau abonament? T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. ... Astfel, ei vor sa nu mai subventioneze telefoanele in momentul cumpararii lor, in schimbul unui abonament care sa acopere costurile timp de 12 luni sau 24 de luni.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna:
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Romtelecom, cel mai mic abonament lunar va ajunge, in acest fel, la 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps.
Astfel, costul pentru o singura calatorie urmeaza sa fie de doi lei, un abonament lunar pe o linie: ... 55 de lei, un abonament general pe toate liniile urbane: 75 de lei, iar un abonament general urban plus expres, adica pe toate liniile urbane si expres:
Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie. ... Abonament nou Clientii pot alege un nou abonament, cu 200 de minute nationale incluse.
1 urcare - 7 lei/persoana, 6 urcari - 35 lei/pers, 12 urcari - 65 lei/persoana, abonament o zi - 80 lei, abonament 2 zile - 150 lei, abonament sezon - 2.000 lei.
M-am portat si eu pe Telekom, voi reveni si cu feedback dupa cateva luni (Autor: DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom.
Astfel, un consumator care in prezent plateste un abonament de 130.000-140.000 de lei ar putea achita, o data cu urmatoarea rectificare a tarifelor, 30.000-40.000 de lei pe abonament daca are un consum de pana la 500 de metri cubi.
In prezent, exista un abonament pentru cei cu consumuri intre 0 si 2.500 de metri cubi.
Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului:
Un cititor al observatorulph.ro a dezvaluit cum, in urma unor negocieri cu reprezentantii Orange, a reusit sa obtina un abonament avbantajos, care nu este disponibil, oficial, in oferta companiei de telefonie mobila. La solicitarea observatorulph.ro, reprezentantii Orange au confirmat existenta acestui abonament secret.
Eu am abonament Orange de 18 ani! ... Tatal meu are si el un abonament Orange (cu doua telefoane, dintre care unul este la mine de vreo 2 ani).
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird) - abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird ) Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
Acesta prevede ca elevilor care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu li se deconteaza cheltuielile de transport din bugetul Ministerului Educatiei, prin unitatile de invatamant la care sunt scolarizati, pe baza de abonament, in limita a 50 de kilometri, sau li se asigura decontarea sumei ce reprezinta contravaloarea a opt calatorii dus-intors pe semestru, daca locuiesc la internat sau in gazda.
Beneficiind de implicarea comunitatii, Telekom Romania a selectat din cadrul celor 6 teme principale listate pe www.teimplici.ro, cele mai importante 12 arii, ca nivel de interes, in care va investi fonduri pentru dezvoltarea de proiecte de responsabilitatea sociala.
google-analytics.com