Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (5.60 secunde)
Senatorul Cristian Diaconescu a declarat luni intr-o intalnire cu lideri sindicalisti ca viitorul partid format de independenti va avea o solida identitate de stanga, ce va fi demonstrata si de o dorita afiliere la socialistii europeni.
Cel care se anunta a fi posibil viitorul presedinte al U.N.P.R., alde "Cristi", a intins-o deja la Bruxelles pentru a negocia la varful PES (Partidul Socialistilor Europeni) acceptarea "nou-nascutului" in grupul acestora.
Romania si-a propus sa organizeze in viitorul apropiat minisedinte comune ale guvernelor israelian si roman, pentru a asocia parteneriatului dintre cele doua tari si un plan de actiuni, a declarat miercuri ministrul de externe, Teodor Baconschi.
Faptul ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si strateg al candidatului PD-L Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspatului ales in cadrul partidului aflat la putere, confirma degringolada din PD-L.
El preconizeaza ca, in viitorul extrem de apropiat, Basescu se va confrunta cu un val de critici din partea tarilor democratice europene. ... In viitorul extrem de apropiat Basescu va fi taxat de cancelariile europene", conchide Stelian Tanase.
Varianta in care PSD ar fi dispus sa intre la guvernare in viitorul apropiat a fost deja pusa pe tapet de Adrian Nastase. ... Varianta in care PSD ar fi dispus sa intre la guvernare in viitorul apropiat a fost deja pusa pe tapet de Adrian Nastase.
Liderul PSD sustine ca Anastase si Bssescu pun in pericol viitorul Romaniei si functionarea democratica.
Intr-un interviu pentru Romania Libera, senatorul social-democrat spune ca viitorul premier ar trebui sa fie din partea PSD si ca Adrian Nastase nu e interesat de scaun.
Liderul PSD sustinea ca Anastase si Basescu pun in pericol viitorul Romaniei si functionarea democratica.
Deci pozitiile pe care UDMR le are astazi in arcul guvernamental sa se pastreze in viitorul guvern de criza", a declarat Emil Radu Moldovan, purtator de cuvant PSD, deputat.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Mai precis, mezina familiei Basescu pare sa fie interesata, in viitorul apropiat, de o cariera guvernamentala. ... Explicatia nu poate fi, credem noi, decat faptul ca Elenei Basescu i se pregateste un rol important, in viitorul foarte apropiat.
Gheorghe Constantin publica pe blog articolul "Viitorul nu suna bine pentru PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Din pacate, de azi viitorul nu mai suna deloc bine pentru PSD.
Viitorul nu suna bine pentru pedelisti, si daca umbla acum la cimitirul asta de teme de campanie e semn de panica.
Fiindca stim bine ca, nu El face arestarile si nici dosarele procurilor nu le-a vazut, e clar ca Barabulea ala cu flacara violet ii ghiceste viitorul. ... E un semn clar, cum ca Basescu si ai lui nu vad viitorul in roz.
Eliminarea contractelor colective de munca din viitorul Cod al Muncii conduc, practic, la disparitia unor reguli minimale precum timpul de lucru, conditiile de lucru, salariul minim, trecerea la coeficientii de ierarhizare care sa departajeze lucratorii.
De aceasta schimbare depinde viitorul Romaniei. La orizont trebuie sa apara alta generatie de lideri. Unii necompromisi, competenti, nemanipulabili, capabili sa isi subordoneze propriile interese prezentului si viitorului Romaniei.
El si-a programat deplasari externe in Moldova sau Franta, da interviuri presei straine, anunta ca vrea sa fie presedintele Romaniei si face o figura de om tot mai increzator in viitorul sau.
"Puterea" va prezinta in exclusivitate documentul impartit la aceasta reuniune, pe baza caruia urma sa se faca o baza de date pentru viitorul partid al lui Geoana. ... Dovada ca viitorul partid al lui Geoana trebuia pregatit pentru alegerile locale din 2012 se observa din pagina sapte a documentului.
"Puterea" va prezinta in exclusivitate formularul impartit la aceasta reuniune, pe baza caruia urma sa se faca o baza de date pentru viitorul partid al lui Geoana. ... Dovada ca viitorul partid al lui Geoana trebuia pregatit pentru alegerile locale din 2012 se observa din pagina 7 a documentului.
google-analytics.com