Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (8.26 secunde)
Situatia creata s-a datorat faptul ca ministrul Muncii, Marian Sarbu, nu a semnat inca numirea Valentinei Munteanu (foto) in functie de director al DMPS, Activand in calitate de director adjunct la Serviciul de Protectia Adultului din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, viitorul director al DMPS, Valentina Munteanu, se declara o persoana foarte ambitioasa si serioasa.
"Inseamna ca PSD-ul va trebui sa conduca viitorul Guvern", a raspuns el. ... Mircea Geoana nu a spus insa cine ar putea sa fie viitorul premier desemnat de PSD, mentionand ca, potrivit Statutului partidului, Congresul e cel care propune candidatul de prim-ministru.
) Sarkozy a declarat clar in decembrie ca viitorul acestor garantii va fi legat de noile tratate", adica de viitorul tratat de aderare la UE, care va valida intrarea unui nou membru in UE, a amintit ministrul irlandez Micheal Martin (foto) intr-un interviu acordat radio-televiziunii irlandeze.
Conservatorii si socialistii au ajuns la un acord pentru a imparti presedintia PE pentru urmatorii cinci ani, iar viitorul presedinte ar putea fi deci, pentru prima data, un ales din Europa de Est, polonezul Jerzy Buzek. ... Viitorul presedinte ar urma deci sa fie polonezul Jerzy Buzek, sustinut de conservatori.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, la Craiova, ca rezultatul alegerilor prezidentiale va decide partidul ce va forma viitorul Guvern.
Mai mult decat atat, au spus ca vor termina viitorul sediul al OCPI in doar 5 luni, si nu in 16 luni cat am stabilit noi.
In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Comunistii moldoveni au scazut la 44,7%, dupa numararea a 99,8% din voturi, mentinandu-se totusi la 48 de mandate in viitorul Parlament, a anuntat Comisia Electorala Centrala.
"Am constatat in campania electorala un neadevar care este spus copios de catre cei din PD-L, cum ca daca Basescu pierde viitorul presedinte si viitorul Guvern nu vor mai acorda sprijinul pe care Clujul il merita.
"Mircea Geoana si Klaus Johannis sunt niste perdele in spatele carora mogulii stabilesc viitorul tarii", a spus Basescu. ... "Eu cred ca aceste dezvaluiri confirma ca Mircea Geoana si premierul sunt doar niste perdele in spatele carora mogulii stabilesc viitorul tarii.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sustinut pentru functia de prim-ministru de PNL si PSD+PC, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca portofoliile din viitorul Guvern vor fi negociate pe baza unui protocol politic.
Speculatiile realizate de presa privind componenta viitorul guvern tin cont de pastrarea in functie a unor ministri ai cabinetului Boc demis prin motiune de cenzura. ... Potrivit blogului pesurse.ro, viitorul guvern va avea 14-15 ministere.
Ma bucur ca apelul meu de a apleca " urechea" partidului catre voi, simpatizanti fideli, critici constructivi sau carcotasi de serviciu si, in general, oameni direct interesati de starea PSD, v-a gasit pregatiti si hotarati sa aveti un cuvant de spus despre viitorul stangii din Romania.
Adrian Nastase a lansat pe blogul personal un exercitiu intelectual cititorilor sai pentru a stabili viitorul PSD si al stangii in general in Romania. ... Fostul premier vorbeste si despre reforma de cadre din interiorul PSD, dar noteaza ca "schimbari serioase sunt necesare pentru viitorul nostru si al Romaniei.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a tinut sa infirme pe blogul personal zvonurile potrivit carora "viitorul PSD s-ar fi transat deja" la recenta intalnire avuta cu presedintele formatiunii, Mircea Geoana, si cu presedintele de onoare, Ion Iliescu.
Frica, oboseala si repulsia fata de o stare perpetua de conflict a fost invinsa de ura fata de bogatia presupus dobandita prin mijloace dubioase, asociata cu teama ca viitorul presedinte este controlat de catre cei care s-au imbogatit astfel", se arata in studiul ISD.
"Partidul Social Democrat se afla intr-un alt moment de cotitura, esential pentru viitorul sau pe scena politica a Romaniei.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a prezentat membrilor Consiliului National un material intitulat "Repere pentru o noua revizuire a Constitutiei si imbunatatirea sistemului electoral ", despre care a spus ca este "un apel care CN, congres, candidati, de a nu uita ca batalia pentru modificarea Consitutiei si poentru viitorul sistem politic si constitutional este o batalie pe care nu o pot rata".
El va lansa un nou comunicat despre viitorul partid de stanga, pe care il moseste de cateva luni, cu intreruperi din cauza unei pneumonii care l-a tinut un timp internat in spital.
O grava eroare facuta de Iliescu fata de viitorul destin al Stangii din Romania. ... Cine regizeaza viitorul Romaniei si soarta poporului roman?'
google-analytics.com