Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (4.14 secunde)
In consecinta, Cozmanca a fost data afara din PSD, iar Mitrea propus de Vanghelie pentru excludere.
"Nu a stiut cum sa se opuna, cum sa creeze majoritati cu care sa blocheze din acelasi motiv, frica pe care o au toti, si el si Voiculescu, si Vanghelie, si Geoana si cine o mai fi, toata gruparea asta.
"Mircea Geoana nu face altceva decat sa se gandeasca pagubos la scenariile lui Hrebenciuc si Vanghelie privind participarea mea la aceasta cursa electorala.
Directorul Directiei de patrimoniu a primariei, Ovidiu Vanghelie, este de parere ca diferentele intre scriptic si faptic dateaza de multa vreme. ... Ca atare, noi solicitam consiliului local modificarea inventarului de fiecare data cand descoperim aceste inadvertente, in sensul rectificarii suprafetelor", a spus Vanghelie.
Se impaca iar cu mineriadele, comunismul, Nastase, Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, baronii? ... Sau odios era doar ca PSD-ul (mineriadele, comunismul, Nastase, Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, baronii etc) sa ajunga la putere cu liberalii?
Ea mai sustine ca "este trist ce se intampla astazi in PSD", mai ales ca atunci cand deschide televizorul ii vede "pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar "yesman" al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa".
"Reforma" ta in PSD a insemnat "alianta cu baronii", vanzarea pe bani a functiilor, faptul ca azi in numele acestui partid vorbesc figuri indoielnice ca Liviu Dragnea sau Marian Vanghelie.
Vanghelie vrea sa fie vicepresedinte PSD Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, aspira la ocuparea unei functii si in conducerea centrala a partidului.
- Hrebenciuc si Vanghelie ar trebui sa mai fie in conducerea PSD? ... Daca domnul Vanghelie ajunge unul din primii doi-trei oameni in partid, daca fac si gestul asta e cu atat mai rau pentru partid.
Ponta a spus ca va incepe sa discute cu toti colegii sai, precizand ca singurul cu care nu va face echipa va fi liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie.
Prin norma de reprezentare propusa de Marean Vanghelie si acceptata de Liviu Dragnea si implicit de Mircea Geoana, "echipa" Vanghelie a obtinut dublarea numarului de delegati, "confiscand", in acest fel, si o parte din munca lui Crin Antonescu.;
M-am intrebat, in aceste zile, care este partea mea de vina pentru situatia in care Rectorul Florian Popa de la Medicina, din organizatia PSD de la Bucuresti, este invocat ca argument de sustinere in disputele politice de catre Marean Vanghelie, asa cum un alt rector a fost "garantat" tot de el in campania electorala.
In opinia sa, proiectul noului statut al partidului (la care mismaseste de zor cuplul Vanghelie-Geoana intru obtinerea cat mai multei puteri - n.red.), in special introducerea votului pe liste a echipei de conducere, "risca sa transforme partidul intr-o mare de grupuri care se lupta intre ele", situatie care "risca sa rupa partidul".
In aceasta nota trebuie interpretata si cerinta lui Marian Vanghelie ca Diaconescu sa nu mai candideze. Vanghelie se teme ca Geoana s-ar putea retrage in favoarea lui Diaconescu.
Asa o fi, dar cand o iei cu Flacara Violet, cu Doamne-Doamne, cu desantul de vrajitoare care se declara scut in fata Flacarii, cand un diliu ca Radu Mazare apare la tribuna in uniforma kaki, in sala se produce cuplul comic Vanghelie-Pandele, iar de la fata locului transmit Bichir si Ciuvica, pe mine, unul, m-au pierdut de musteriu.
• Intrebarea care sta pe buzele tuturor este "Il mai sustine Vanghelie pe Geoana?". ... Se speculeaza ca Vanghelie ar putea sa dirijeze cele 300 de voturi pe care le controleaza catre gruparea Ponta, in schimbul garantiei ca si el va fi votat de catre adversari.
La fel i-a intors din drum si pe Mazare, care putea perturba alegerile, dar si o parte a organizatiei Bucuresti, formata din activistii de partid care au dus luptele grele alaturi de Iliescu in anii ‘90, inaintea inventarii lui Vanghelie.
Mereu a existat aceasta intrebare, cum se simte academicianul Razvan Theodorescu in intr-un partid in care Marian Vanghelie este unul din liderii marcanti? ... Marian Vanghelie nu merge cu mine la Academie, la universitate, este vorba de mai mult decat atat.
Imediat dupa aceea, el a incheiat un nou protocol, cu organizatia PSD Bucuresti, condusa de Vanghelie, care trebuia sa fie urmat de altele similare, cu organizatii ale PSD, precum cea din Ilfov s.a.m.d.
Prezenta lui Oprescu la evenimentul PSD ar putea fi primul pas al revenirii acestuia in partidul pe care l-a parasit in urma cu doi ani si jumatate, in urma unui conflict cu Marian Vanghelie.
google-analytics.com