Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (2.71 secunde)
Nu ca nu mi-ar placea imaginea de om politic...colorat pe care si-a facut-o, ca sa nu jignesc pe altii prin exprimarea mea, dar nu pot sa nu remarc stilul vulgar, needucat si destul de prostut pe care il adopta Vanghelie cand vine vorba de politica si nu numai.
La drept vorbind, postul acesta cu multilingvismul i s-ar fi potrivit mult mai bine lui Vanghelie. ... Vanghelie este insa tenace.
Facand o paranteza, dar tot legat de chestia asta, Vanghelie, primarul care este, avea dreptate el, saracul in prostia lui. ... In fine, vine Vanghelie si o tranteste...
Nu trebuie sa fii mare psiholog pentru a-ti da seama ca este un personaj stingher intr-o masa de membri apaludand in delir la agramatismele lui Marean Vanghelie.
Dupa patru mandate la Primaria Sectorului 5 si mai multe acuzatii de coruptie, Marian Vanghelie revine in politica si vrea sa fie din nou primar.
Ulterior, presedintele a fost concediat, iar candidatul PSD "care este” - ca sa-l citam pe un alt distins membru al PSD, Marian Vanghelie, care, la locale, a candidat si el ca independent si tot pentru partidul de guvernamant - a facut campanie pe rupte, lui si PSD, la un post local de televiziune.
La reuniune au participat presedintele Ion Iliescu, ministrii Dan Ioan Popescu, Ionel Blanculescu si Dan Mircea Popescu, consilierul primului-ministru Elena Dumitru, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, presedintele Casei Nationale de Pensii, Ion Giurescu.
La alegerile pentru desemnarea presedintelui PSD Bucuresti exista pana acum 5 candidati, iar favorit este considerat Marian Vanghelie. Organizatia de Bucuresti a ramas fara lider la sfarsitul anului trecut.
Mai mult, daca adaugam si recenta iesire la rampa a lui Marian Vanghelie (care nu s-a sfiit sa ceara demisia lui Nastase), putem considera nejustificat optimismul manifestat de Adrian Nastase dupa intalnirea-maraton cu liderii locali:
"Nu m-at mira, tinand cont de faptul ca principala preocupare a PSD in aceasta campanie este sa-l submineze pe Sorin Oprescu, ba incercand sa se agate de el, ba preferandu-i candidati marginali tip Vanghelie, ba negociind in stanga ti-n dreapta", a sustinut Bogdan Olteanu.
Geoana a incercat miercuri, dupa o sedinta a PSD Bucuresti, o gluma referitoare la incidentul de marti de la Guvern, cand Marian Vanghelie s-a asezat din greseala pe scaunul premierului, si a declarat ca, daca primarul de la sectorul cinci tot a rezervat fotoliul de premier pentru partid, atunci Cristian Diaconescu va avea si el cu siguranta un post in viitorul guvern.
Bine inghesuit de colegii sai si criticat pe fata pana si de "Marean” Vanghelie, Nastase s-a grabit sa ridice in slavi succesele propriei guvernari, exemplele pozitive din acest domeniu abundand de-a dreptul in textul raportului.
Satul, probabil, de problemele ridicate de desemnarea unui nou vicepremier democrat care sa ia locul lui Adriean Videanu, liderul PD Emil Boc a incercat sa arunce o piatra si in ograda PSD-ului afirmand ca Vanghelie ar fi doar un candidat de paie care urmeaza sa fie repede inlocuit cu ...
In perioada aceasta ma simt dator sa felicit din toata inima PSD pentru ca printr-o miscare dibace ne-a oferit pe cel mai reprezentativ candidat al sau pentru inalta functie de edil-sef al Capitalei, pe domnul Marian Vanghelie, "care este", potrivit propriilor sale afirmatii, un om "cu foarte multe opinii la care trebuie sa se gandeasca foarte bine".
Tot in framantatul context PSD-ist, Popescu a mai recunoscut ca s-a incercat "decapitarea” sa dupa alegerile locale, dar asta nu-l impiedica sa-si asume toata responsabilitatea pentru actualul candidat, Marian Vanghelie.
Conferinta Organizatiei Bucuresti a mai adoptat si rezolutia de sustinere a candidatului PSD la Primaria Generala, Marian Vanghelie, si l-a reconfirmat pe Dan Ioan Popescu in functia de presedinte al organizatiei.
El a explicat ca Biroul Executiv Central al PSD nu a supus la vot candidatura lui Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei prin faptul ca probabil acest lucru a fost o “scapare a lui Octav Cozmanca“.
In replica, Basescu spunea ca daca Marian Vanghelie a ajuns sa fie cel care aproba sau nu participarea presedintelui la sedintele de la Palatul Victoria, atunci e grav.
au gresit folosind-ul cu obstinatie pe Marian Vanghelie ca portavoce a partidului, desi Mircea Geoana stia inca de la alegerile locale ca "primarul de la cinci" nu se bucura de simpatie nici macar in randul majoritatii organizatiilor PSD, daramite in randul alegatorilor din toata tara.
Candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu), si-a inceput campania in Ferentari, adica exact in fieful principalului sau contracandidat, Marian Vanghelie.
google-analytics.com